Kendte12. juni 2020

Meghan Markles bedste veninde fyret

Jessica Mulroney, der er Meghan Markles bedste veninde, har fået en fyreseddel efter trusler mod en sort influencer og en debat om hvide privilegier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der bliver taget nogle drastiske beslutninger på film og tv efter debatten om racisme og politivold - både i USA og i resten af verden.

Og senest er det gået ud over Jessica Mulroney, som indtil nu beværtede det bryllupsprogrammet "I do, redo" på den canadiske tv-kanal CTV.

Det oplyste kanalen sammen med produktionselskabet Bell Media i et post på Twitter fredag.

Programmerne vil fra i dag blive fjernet fra alle deres platforme og kanaler, så de fortsat lever op til deres "forpligtelse overfor emner som ligestilling og mangfoldighed", som det lyder.

Hele den lidt knudrede misere startede, da influencer Sasha Exeter beskyldte Mulroney for bevidst at skade hendes forretning og mulighed for indkomst.

I en video på Instagram fortalte den sorte kvinde om en episode med tv-værten, hvor hun under deklarede det som hende "Amy Cooper"-oplevelse.

Her refererer influenceren til en kvinde, der i New York tilkaldte politiet, da en sort man kiggede på fugle.

Exeter, der står bag universet "So Sasha" påstår i videoen, at Mulroney har sendt skriftlige trusler til hendes indbakke, hvilket får Exeter til at kalde hende for en kvinde, der er "burde være ganske klar over sin magt og sine privilegier på baggrund af hudfarve."

- Og dét mine venner, gav hende den øjeblikkelige selvsikkerhed til at angribe mine indtjeninger, fortæller hun i videoen.

Trusler i indbakken

Jessica Mulroney skulle efter Exeters beskyldninger have taget kontakt til firmaer, som hun allerede arbejde med, eller potentielle fremtidige samarbejder, hvilket Mulroney ikke selv har kommenteret.

Under Sashas video skrev Mulroney først en undskyldning, mens hun dog bagom angiveligt skulle have fortsat sine spydigheder og skrevet til influenceren privat:

"Søgsmål om bagvaskelse... Held og lykke"

Siden har hun i et post på Instagram skrevet, at hun respekterer dine arbejdsgivers valg, og at det er gået op for hende på det seneste, at hun har "noget at arbejdet på".

"Det var forkert, og jeg er meget ked af det," skriver hun om episoden.

Jessicas program "I do, redo" var en række udsendelser á 30 minutters varighed, hvor et par skulle genskabe deres bryllupsminder. Det havde premiere i år, men er altså nu fjernet fra CTV's hjemmeside.

https://imgix.seoghoer.dk/mega93207_005.jpg
 Foto: MEGA

Meghan Markle og Jessica Mulroney overværer Invictur Games i 2017. Foto: Mega

Den 40-årige Jessica Mulroney er oprindeligt modestylist og har før været ansat på populære canadiske programmer som livstilsmagasinet "Cityline" og Good Morning America.

Hende og gemalen Ben Mulroney, som i øvrigt er søn af den forhenværende canadiske premierminister Brian Mulroney, deltog i Meghan og Harrys royale bryllup i 2018.

Her var hendes børn med til at bære Markls imponerende slæb.

Sponsoreret indhold