Meghan Markle i krig med dronning Elizabeth

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Meghan får, hvad Meghan vil have. Sådan lød ordene fra prins Harry i tiden op til det royale Sussex-bryllup. 

Meghan fik dog ikke, hvad Meghan ville have. Den kommende prinsesse ønskede nemlig at bære en tiara med smaragder, men det kunne bestemt ikke lade sig gøre. 

Valget af tiara resulterede i et skænderi mellem dronning Elizabeths personlige assistent Angela Kelly og Meghan Markle. Det skriver People

Artiklen fortsætter efter billedet...

Dronning Elizabeth var ikke tilfreds med Meghan Markles valg af tiara. (Foto: Jonathan Brady/Ritzau Scanpix)

Det afslører den kommende bog "Finding Freedom", der handler om Harry og Meghans exit og farvel til det britiske kongehus. 

Omid Scobie og Carolyn Durand, forfatterne bag den kommende bog, beskriver, hvordan prins Harry følte, at dronningens personlige assistent trak valget af tiara i langdrag og derfor ikke hjalp Meghan Markle på den rigtige måde. 

Den 52-årige assistent har arbejdet sig op gennem det britiske kongehus over en lang årrække og har siden 2002 arbejdet for dronning Elizabeth.

Ifølge kilder tæt på det royale par måtte Meghan ikke bære den tiara, hun egentlig havde valgt, fordi ingen var helt klar over, hvor den egentlig stammede fra.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Meghan Markle endte med at bære dronning Marys diamant-tiara fra 1932. (Foto: MEGA)

- Der var en meget ophedet ordveksling, som fik dronningen til at tale med Harry. Hun sagde: 'Meghan kan ikke få lige, hvad hun vil. Hun får den tiara, som hun får tildelt af mig', skulle dronningens ord ifølge bogen have været. 

I stedet fik hertuginde Meghan lov til at bære dronning Marys diamant-tiara fra 1932. 

Den afslørende bog, som både Meghan og Harry nægter at have hjulpet til med at støbe sammen, udgives 11. august. 

Meghan og Harry (Foto: MEGA)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close