Kendte17. oktober 2022

Megan Thee Stallion overrasker: Helt færdig

Den 27-årige rapper har meldt ud, at hun har brug for en seriøs pause efter en række ganske succesfulde om end meget turbulente år
Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion trækker sig tilbage fra musikscenen.
 Foto: Thiago Ribeiro/AP/Ritzau Scanpix

Det har uden tvivl været nogle svære år for den kun 27-årige verdensstjerne Megan Thee Stallion, der især er kendt for sine hits som “Savage” og “Sweetest Pie”.

Derfor var det også en rørt Megan Thee Stallion, der kort før sin optræden i SNL kunne fortælle, at det hele er blevet for meget for hende.

– Smukke mennesker, jeg er virkelig ked af det, men efter SNL, der har jeg brug for at tage en pause. Jeg er så træt og udmattet, både fysisk og psykisk, lød det fra hende ifølge TMZ.

Megan Thee Stallion
Der går muligvis et stykke tid, inden Megan Thee Stallion igen slår sig løs på scenen.
 Foto: Mauro Pimentel/AFP/Ritzau Scanpix

Men selv om hendes trofaste fans nu kan ærgre sig over en tidsubestemt pause for deres yndlingsrapper, så er det måske alligevel ganske forståeligt, at hun nu ønsker at trække sig fra rampelyset.

Ramt af flere kriser

Det er kun få dage siden det amerikanske medie kunne berette om, hvordan røvere havde brudt ind i hendes hjem og stjålet både smykker, kontanter og elektronik for mellem 3- og 400.000 dollars, svarende til omkring 3 millioner danske kroner.

I juli lød det desuden, at hun og Big Sean blev sagsøgt, efter rapperne Duwan “Go Hard Mayor” Payne og Harrell “H Matic James” påstod, at deres nummer “Krazy” fra 2012 er nærmest identisk med “Go Crazy”.

I 2020 blev rapperen skudt i foden, mens hun kun året forinden mistede sin mor til en tumor i hjernen.

Den 27-årige rapper har ikke meldt noget ud om, hvornår hun forventer at vende tilbage til musikken, men noget tyder på, at der nok kommer til at gå et stykke tid.

Sponsoreret indhold