Kendte 17. februar 2021

Medlem af Lego-familien gik gennem isen med sin bil

Anders Kirk Johansen, godsejer og medlem af Lego-familien havde en uheldig oplevelse tirsdag eftermiddag
Privatfoto: Instagram

Lego-arvingen Anders Kirk Johansen havde, hvad man vist kan kalde en kæmpe 'upser', da han tirsdag eftermiddag bragede gennem isen ved søen ud for Rohden Gods med sin Suzuki Jimny.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han er ejer af Rohden Gods i Stouby ved Vejle Fjord, og Anders Kirk Johansen, lagde billedet på Instagram tirsdag eftermiddag, skriver jv.dk.

På Instagram skriver han oversat fra engelsk: 'Glad for, at jeg ikke tog min Rolls Royce'.

44-årige Anders Kirk Johansen, der er stor bilentusiast og har en kæmpe samling ved sit gods, Rohden Gods, ved Vejle Fjord, fortæller til B.T., at han normalt er på skiferie på dette tidspunkt af året, men på grund af coronakrisen er han i år blevet hjemme, og så blev han så begejstret, da det begyndte at sne, og der kom is på søen.

»Pludselig kunne jeg mærke, at bilen tippede bagover, og så røg den igennem isen. Jeg kravlede ud af vinduet og op på køleren og over på isen,« fortæller han og tilføjer:

»Jeg ved ikke, om vi får Jimnyen op igen, hvis jeg skal være ærlig.«

Bilen vejer 1,3 tons og han havde fået en medarbejder til at måle isen til 13,5 centimeter. Og han havde talt med folk på Instagram, der fortalte, at så kunne den godt bære. Det kunne den så ikke.

Sponsoreret indhold