Medina viser maven frem i "Vild med dans"

Om hun skal på gulvet og vise sine bedste moves af er vist ikke så sandsynligt.

Men Medinas skønne stemme vil akkompagnere starten af fredagens "Vild med dans"-show, når hun udstyret med babybule og det hele, skal optræde med sin single ”Til den lyse morgen”.

Det oplyser TV2 i en mail til SE og HØR. 

Strutter og stråler

Den 37-årige sangerinde har termin til februar, og byder således snart sit første barn velkommen til verden sammen med faderen, hendes ti år yngre mand, Malo Chapsal.

Medina er privat omkring sin graviditet, men har løbende afsløret på Instagram, at hun både elsker at bære rundt på den voksende mave, og at hende og gemalen har haft lejlighed til at øve sig lidt i rollerne som forældre.

"2,5 måned tilbage," skriver den kommende mor i sin story, hvor hun også hypprigt deler videoer og billeder af sine træningssessioner, som hun flittigt passer. 

Første gang vi så Medinas babybule var under hendes optræden ved "Hjertegalla" på TV2 Charlie i august. Her var sangerinden iklædt en smuk violet satinsag, som smøg sig om hendes struttende mavse.

Medinas mave var allerede vokset pænt i august, da hun optrådte til \

Medinas mave var allerede vokset pænt i august, da hun optrådte til "Hjertegalla" (Foto: Mikael Rieck)

Frimodt står for holddans

Udover Medinas optræden gemmer fredagens ”Vild med dans” på andre særlige indslag.

Konkurrencen spidser til, så parrene skal nu på gulvet i to holddanse koreograferet af Karina Frimodt, der måtte trække sig fra konkurrencen i sidste uge, da hendes kendte dansepartner, skuespilleren Janus Bakrawi, fik en fibersprængning i læggen.

De seks resterende par skal danse jive, rumba, wienervals, vals og slowfox, når ”Vild med dans” blænder op igen fredag klokken 20 på TV2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close