Medina påvirket af corona: Tårerne Flød

Medina, 37, brød sammen, da forsamlingsforbuddet var en realitet.

Medina, 37, brød sammen, da forsamlingsforbuddet var en realitet.

(Foto: Dan Mariegaard)

Det ramte Medina, 37, hårdt, da forsamlingsforbuddet blev indført, og festivalerne blev aflyst.

Jeg begyndte faktisk at græde, lige da Mette Frederiksen sagde, at alle større forsamlinger skulle udskydes eller aflyses. Jeg følte, hele verden gik i stykker lige der. Og jeg tænkte meget over, hvad det egentlig var, der berørte mig så meget. For jeg er helt ekstremt taknemmelig for at være i en position, hvor jeg i år – rent finansielt – havde mulighed for at kunne tage fri, hvis jeg ville, siger hun til TV 2 og fortsætter:

– Men jeg ved, hvordan musikindustrien hænger sammen. Så lige der blev jeg rigtig ked af det på vegne af dem, jeg kunne se, det ville gå ud over. Fordi der er rigtig mange mennesker, der lever af den sommer.

Hun fortæller samtidig, at hun under coronakrisen er flyttet, og at hun og manden, Malo Chapsal, derfor har brugt tiden på at komme på plads i deres nye bolig, der er en 84 kvadratmeter stor lejlighed på 13. sal på Frederiksberg.

Og så blev vi gift 6. juni. Det var så dejligt. Den store fest holder vi først til næste år – og faktisk besluttede vi at ændre datoen allerede før corona, så det har egentlig ikke noget med det at gøre, siger Medina til TV 2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close