Kendte20. juli 2023

Medina overrasker på Grøn: Helt særlig gæst på scenen

Popdronningen Medina har indtaget Nova-scenen på Grøn, og hun overraskede de mange ekstatiske publikummet med at hive en helt særlig gæst med på scenen
Medina og Thomas Helmig
Publikum gik AMOK, da Medina bød Thomas Helmig velkommen på scenen til Grøn 2023 i Tårnby.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er en Medina i topform, som lige nu giver den fuld gas til den første ud af otte koncerter med Grøn 2023.

Hits som "Ensom" og "Velkommen til Medina" behøver hun nærmest ikke selv at synge. Publikum kan hvert et ord.

Selv om man ikke troede, det var muligt, så fik stemningen dog et nøk opad, da Danmarks ubestridte dronning af pop pludselig introducerede en helt særlig gæst.

- Jeg har glædet mig til det her i 100 dage. Byd velkommen til Thomas Helmig, skrålede Medina, og folk gik amok.

Fra sit skjul bag scenen kom Helmig dansende ind på scenen og gjorde sin Århus-veninde selskab på Nova-scenen, som i dag står i Tårnby, inden turen i morgen går til Kolding.

Thomas var klædt på til anledningen. Udover de sædvanlige tætsiddende læderbukser - som i dag var i et glimmermateriale - havde Helmig nemlig en trøje på med teksten "Kun for mig".

Det er som bekendt titlen på et af Medinas største hits, men den skulle Helmig ikke hjælpe med. I stedet sang de to stjerner fra Smilets By deres sang "100 dage" til topkarakterer.

Det er langt fra første gang, at Thomas Helmig og Medina optræder sammen. Da "Stupid Man"-sangeren i marts optrådte i en udsolgt Royal Arena, indtog Medina også scenen.

Se alle billederne her:

Medina og Thomas Helmig Grøn 2023

Sponsoreret indhold