Kendte23. december 2021

Medina misforstået efter diktatur-kommentar: Nu uddyber hun

Popdronningen Medina er havnet i noget af en shitstorm, efter hun bevægede sig ind på hele debatten om corona-vacciner ved at sammenligne et citat fra Det Hvide Hus med, at vi kommer tættere på diktatur. Nu uddyber hitsmeden, som føler sig misforstået.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Onsdag stak Medina hånden ned i en debat, som for de fleste er uoverskuelig og nytteløs.

Og ja, det er selvfølgelig debatten om corona-vacciner, og hvorvidt man er for eller imod.

På de sociale medier er der et hav af diskussioner blandt folk, som er for eller imod vaccinerne, og de knap så givende snakke foregår sjældent i en god eller respektfuld tone.

Det måtte dronningen af dansk pop også indse, da hun i går delte en story på sin Instagram-profil med et citat fra Det Hvide Hus i USA's hjemmesde.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200128_dm_soeren_le_schmidt_020.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Medina fortæller nu, at hun føler sig misforstået (Foto: Dan Mariegaard)

Citatet fra Det Hvide Hus lyder, at "de uvaccinerede går en syg- og dødsfuldt vinter i møde for dem selv om deres familie."

Den ordlyd er Medina ikke fan af. Og det delte hun altså på sin store digitale platform, hvor hun har mere end 330.000 følgere.

- Vi bevæger os mere og mere mod et diktatur, der ikke tillader os frihed og adgang til rigtig og forkert information. Jeg kan næsten ikke bære det mere, skriver hun blandt andet til citatet.

Det har medført et hav af kommentarer på de sociale medier, hvor det bestemt ikke er alle, som er enige med Medina.

Torsdag uddyber den prisbelønnede sangerinde derfor sit opslag. Og hun virker til at føle sig misforstået, efter hun havnede i shitstormen.

- Dette handler ikke om, at jeg er for eller imod vaccinen, tværtimod. Det skal være op til den enkelte at tage denne beslutning uden at blive diskrimineret eller begrænset i den frie verden, skriver hun og uddyber:

- Men det pres, der foregår fra regeringer rundt omkring i verden, føles meget forkert og er ikke i synergi med de værdier, som jeg er vokset op med i Danmark.

- Det er hverken konspirationer eller lignende. Blot tanker fra bekymret borger på lige fod med alle jer andre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/copy_of_20200128_dm_soeren_le_schmidt_055.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Medina er gift med militærhugget Malo Chapsal, som hun har sønnen Tyler med (Foto: Dan Mariegaard)

Til sidst kommer hun med en bøn til medierne, som hun føler har misforstået hendes budskab med sin første Instagram-story.

- Til slut håber jeg, at medierne denne gang vil formidle mine ord, som det de er og ikke forvandle historien til usympatisk clickbait, skriver Medina som det sidste og ønsker sine følgere en god jul.

Sponsoreret indhold