Kendte29. oktober 2023

Medie: Politiet fandt ikke ulovlige stoffer, men en masse medicin i Matthew Perrys hjem

Ifølge amerikanske TMZ fandt politiet en masse receptpligtig medicin i den afdøde skuespillers hjem
Matthew Perry boede i Pacific Palisades nær Los Angeles.
Matthew Perry boede i Pacific Palisades nær Los Angeles.
 Foto: Carlo Allegri/Reuters/Ritzau Scanpix, MEGA

LÆS OGSÅ: Skræmmende afsløring i Matthew Perrys selvbiografi: Forudså han sin egen død?

Det svirrer med rygter, siden Matthew Perry lørdag eftermiddag lokal tid blev fundet død i sit hjem.

For selv om flere amerikanske medier kan fortælle, at der ikke blev fundet stoffer nær stedet, hvor han blev fundet død, ligesom der ikke er tegn på, at der er sket noget kriminelt, så er det nærliggende at antage, at skuespillerens årelange, massive misbrug – og følgerne deraf – kan have kostet ham livet alt for tidligt.

TMZ kan nu fortælle – baseret på kilder tæt på efterforskningen – at der ikke blev fundet nogle ulovlige stoffer i Perrys hjem i Pacific Palisades nær Los Angeles, men der blev derimod fundet en lang række receptpligtig medicin.

Ifølge den unavngivne kilde blev der fundet anti-depressiver, medicin mod angst og medicin mod såkaldt Chronic Obstructive Pulmonary Disease. Sidstnævnte gives til personer, som lider af emfysem eller kronisk bronkitis.

Ifølge mediet vil en retsmediciner fastslå, om nogle af disse medikamenter var i Matthew Perrys krop, da han døde, men der kan gå måneder, før resultatet foreligger.

Hentede ny iPhone og briller

Det var også TMZ, der var de første til at breake, at Matthew Perry var fundet død i sit hjem.

Ifølge mediet var det hans assistent, der fandt ham livløs i husets jacuzzi. Forinden da havde assistenten været ude nogle timer for blandt andet at hente en ny iPhone og nye briller til sin chef.

Sponsoreret indhold