Kendte19. december 2023

Medie: Pakkerejse-Ankenævnet afviser Pelle Peter og Maria Jencels klage over Egypten-rejse

Ifølge et rejsemedie har podcastparret fået afvist deres klagesag ved Pakkerejse-Ankenævnet og kan dermed ikke regne med at få de knap 25.000 kr. retur, som de betalte for en mareridtsferie til Egypten
Pelle Peter og Maria Jencel skal ikke regne med at få pengene for deres mareridtsferie til Egypten refunderet.
Pelle Peter og Maria Jencel skal ikke regne med at få pengene for deres mareridtsferie til Egypten refunderet.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Pinligt: Maria Jencel langede ud efter rejseselskab. Så svarede de igen ...

For knap et år siden satte Maria Jencel med et skriv i Szhirleys Instagram-kommentarfelt gang i et sandt drama.

"112 for knuste hjerter"-værten luftede nemlig sin utilfredshed med rejseselskabet Atlantis Rejser, som hun ikke mente levede op til deres ansvar under Jencel-familiens tiltrængte nytårsferie til Egypten.

Atlantis Rejsers SoMe-team var dog hurtige på tasterne, og returnerede i kommentarfeltet med noget af et es: De hævdede nemlig, at Maria Jencel havde brugt sin og sin mands store følgerskare til at opnå opgraderinger under deres ferie, og de var dermed uforstående over for den kritik, som hun offentligt luftede.

Feriefejden mellem radioparret og rejseselskabet trak flere overskrifter i Danmark, og nu er der så nyt i den egyptiske saga.

Afvist

Ifølge rejsemediet standby.dk er Jencel-parrets klagesag blevet afvist af Pakkerejse-Ankenævnet, og dermed skal parret ikke regne med at få refunderet de knap 25.000 kr., som de betalte for en ferie, der endte med både sygdom, fald fra senge samt både lugt, larm og snavs.

Pakkerejse-Ankenævnet behandlede ifølge standby.dk en stak sager den 15. november og blandt dem var altså medieparrets klagesag.

Ankenævnet sætter ikke navn på dem, der klager, men rejsemediet lægger alligevel hovedet på blokken og konkluderer, at der er tale om Jencel-parret, da rejsens pris, tidsrummet, destinationen, rejsearrangøren, antallet af medrejsende samt begrundelsen for afvisningen af sagen passer med netop Jencel-familien.

Hele shitstormen opstod, da Maria Jencel brugte sin og gemalens store følgerskare til at opnå en opgradering under ferien, og Pakkerejse-Ankenævnet afviser ironisk nok sagen, fordi den har været for eksponeret i medierne.

"Sagen indeholder en række forhold, som ligger uden for Ankenævnets kompetence, ligesom sagen har været omtalt i pressen og på sociale medier, hvor sagens indhold og parter er blevet eksponeret i en sådan grad, at Ankenævnet under hensyn til GDPR-reglerne samt sagens omfang og karakter finder sagen uegnet til behandling i Ankenævnet", lyder det ifølge standby.dk i Pakkerejse-Ankenævnets begrundelse.

Sponsoreret indhold