Kendte31. august 2023 (opd. 31. august 2023)

Medie: Mette Blomsterberg har ENDELIG fået solgt sin villa

Efter halvandet år har kagedronningen og hendes eksmand endelig formået at komme af med deres tidligere fælles hjem i Nordsjælland
Mette Blomsterberg fotograferet i sit hjem i Ålsgårde, tirsdag den 23. juni 2020. (Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix 2020) Mette Blomsterberg fotograferet i sit hjem i Ålsgårde, tirsdag den 23. juni 2020.
Mette Blomsterberg er endelig kommet af med sit hus, som hun har ejet med sin eksmand i over to årtier.
 Foto: Ritzau Scanpix/Ida Marie Odgaard

SENESTE: Mette Blomsterberg afviser nu, at huset faktisk er blevet solgt

Man må håbe, Mette Blomsterberg væbnede sig selv med en god portion tålmodighed, da hun i sin tid satte sin selvtegnede villa i Årsgårde i Nordsjælland til salg.

Det har nemlig været en udfordrende opgave for hendes mægler at få det solgt - men nu er det endelig lykkes!

Efter halvandet år er kagedronningens tidligere hjem nemlig blevet taget af markedet, fordi det simpelthen er blevet solgt.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Ifølge mediet indgik Mette Blomsterberg den 28. august en købsaftale for den 178 kvadratmeter store villa, der har udsigt til en privat sø, og 2.765 kvadratmeter grund at boltre sig på.

Det vides ikke, hvor mange penge den kendte konditor og hendes eksmand, Henrik, har fået for boligen. Det tidligere par satte den til salg for første gang tilbage i februar 2022, hvor de ville have 7,25 millioner for den.

Siden da har de dog hele to gange måtte skære i prisen.

Første gang var i juni 2022, hvor prisen blev sat ned med 300.000 kroner, mens den senest udbudte pris lød på 6,5 millioner kroner.

Ejendomsmægleren vil ikke oplyse til Sjællandske Nyheder, om den pris er blevet forhandlet yderligere ned, og da salget ikke er tinglyst endnu, er det endnu ikke muligt at tjekke den endelige salgspris.

Mette Blomsterberg og hendes eksmand, Henrik, købte grunden i 1998, men satte huset til salg i kølvandet på deres skilsmisse i 2021 efter 29 års ægteskab.

I november 2022 afslørede den tidligere "Bagedyst"-dommer, at hun havde fået sig en ny kæreste, hvilket du kan læse mere om her.

Sponsoreret indhold