Kendte12. august 2022

Medie: "Latterliggjort" Ben Affleck er rasende på paparazzi-fotografer

Hollywoodstjernen er godt nok lige blevet gift, men han er tilsyneladende ikke en glad mand, da han blandt andet føler sig hånet
Ben Affleck.
Ben Affleck.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er ikke nogen hemmelighed, at den massive mediedækning var en stor årsag til, at Ben Affleck og Jennifer Lopez ikke blev gift for tyve år siden.

Dengang endte parret med at udskyde deres bryllup så sent som dagen før, det skulle finde sted, hvor de sagde følgende:

- Som følge af den massive mediedækning omkring vores bryllup, har vi valgt at udskyde dagen.

Som bekendt nåede "Bennifer" aldrig at finde en ny dato, da de endte med at gå fra hinanden i et lige så massivt omtalt brud.

Men for nylig lykkedes det altså endelig de to stjerner at få papir på hinanden efter at være blevet genforenet sidste år - og det på trods af, at Ben Affleck tilsyneladende er lige så træt af paparazzifotografer, som han var dengang.

I hvert fald fortæller en unavngiven kilde til Page Six, at den 49-årige skuespiller er rasende over mediedækningen atter engang, da han ikke føler, at han og sin fire ældre kendishustru kan være i fred.

Ifølge kilden skulle det have været ekstra slemt på parrets nylige bryllupsrejse til Paris, hvor de ikke kunne bevæge sig nogen steder hen uden at få stukket et kamera i hovedet.

- Ben (Affleck, red.) var en smule ude af den i Paris, siger kilden til det amerikanske medie og fortsætter:

- Det var på et helt nyt niveau. Det var nærmest på et "Prinsesse Diana"-niveau.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jennifer Lopez og Ben Affleck på bådtur under deres bryllupsrejse i Paris.
Jennifer Lopez og Ben Affleck på bådtur under deres bryllupsrejse i Paris.
 Foto: MEGA

Ifølge kilden er Jennifer Lopez mere afslappet omkring de mange paparazzifotografer, mens Ben Affleck er tydeligt påvirket.

- Han er vant til de mange blitz fra kameraerne, men han følte virkelig, at det var som en tsunami på deres bryllupsrejse, siger kilden og fortsætter:

- Jennifer (Lopez, red.) er lavet af stål og ved, at det følger med, men han bliver altså stadig rasende.

Ifølge Page Six er Ben Affleck især træt af, at mange af hans billeder bliver brugt til såkaldte memes, hvor han bliver gjort en smule grin med.

Det blev for eksempel til utallige overskrifter verden over, også i SE og HØR, da han faldt i søvn under parrets kanalrundfart i Seinen.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Hverken Ben Affleck eller Jennifer Lopez har kommenteret, hvorvidt den massive mediedækning atter engang påvirker deres forhold negativt.

Deres bryllupsrejse er overstået, og parret nyder tilsyneladende lidt tid væk fra hinanden.

I hvert fald er Ben Affleck - ifølge Page Six - tilbage i Los Angeles, mens Jennifer Lopez nyder lidt feriedage i Italien forud for hendes kommende optræden til Capri Gala, som bliver afholdt i samarbejde med Unicef og LuisaViaRoma.

Sponsoreret indhold