Kendte28. januar 2020

Medie: Her skal Kobe Bryants mindehøjtidelighed holdes

Ifølge det velinformerede medie TMZ kan mindehøjtideligheden for afdøde Kobe Bryant blive afholdt på det gigantiske sportsstadium Los Angeles Memorial Coliseum

Den største stjerne fortjener den største afsked.

Og det lader også til, at det afdøde basketball-ikon Kobe Bryant får en gigantisk afsked og et rørende sidste farvel efter den tragiske helikopterulykke, der søndag kostede ham, hans 13-årige datter og syv andre livet.

Det velinformerede medie TMZ – som også var det første medie til at skrive nyheden om hans død – mener at vide, at der de seneste dage har været afholdt møde om, hvor en mindehøjtidelighed for 41-årige Kobe Bryant skal afholdes.

Først havde man ifølge TMZ overvejet en højtidelighed i det såkaldte Staples Center i Los Angeles, som er blevet kaldt ”stedet, som Kobe byggede”. Kobe Bryant spillede hele sin karriere for Los Angeles Lakers, der har hjemmebane på netop Staples Center.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/staples.jpg

Fans lægger blomster og tænder lys foran Staples Center søndag. Foto: MEGA

Staples Center var også stedet, der dannede rammen om Michael Jacksons mindehøjtidelighed 7. juli 2009.

Men Staples Center kan kun rumme i omegnen af 20.000 folk – og i kølvandet på den massive respons på hans død overvejer man nu at holde en mindehøjtidelig i det gigantiske sportsstadium Los Angeles Memorial Coliseum.

Det sted kan i stedet huse 80.000 personer, mens der i de omkringliggende parker kan være endnu flere – og det kan altså være nødvendigt at holde en mindehøjtidelighed sådan et sted set i lyset af den enorme interesse, der har været for hans liv og alt for tidlige død, skriver TMZ.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/colo.jpg

Los Angeles Memorial Coliseum er ifølge TMZ det bedste bud på stedet for mindehøjtideligheden. Foto: MEGA

Det såkaldte Rose Bowl har også været nævnt, da stedet kan rumme hele 91.000 mennesker. Dog ligger det i Pasadena, og det var ifølge TMZ’s oplysninger for langt væk.

Ifølge TMZ’s oplysninger er den endelige beslutning endnu ikke taget.

Det samme gør sig gældende for begravelsen af både Kobe Bryant og hans 13-årige datter, Gianna.

Sponsoreret indhold