Kendte 30. januar 2022

Medie: Eriksen har bestået lægetjek

Christian Eriksen har ifølge Sky Sports klaret et lægetjek i Brentford, hvilket baner vejen for en kontrakt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian Eriksen har klaret alle medicinske undersøgelser i Brentford, hvilket baner vejen for, at danskeren kan genoptage fodboldkarrieren i Premier League-klubben.

Det oplyser Sky Sports søndag aften.

For en uge siden annoncerede mediet The Athletic, at den 29-årige dansker var nået til enighed med danskerklubben om en aftale frem til sommer - med mulighed for forlængelse.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Brentford har Thomas Frank som cheftræner samt en hel del danskere i truppen.

Christian Eriksen fik for nylig ophævet sin kontrakt i Inter, da det ikke er tilladt at spille med en hjertestarter i italiensk fodbold.

Midtbanespilleren fik indopereret en hjertestarter, efter at han faldt om med hjertestop, da det danske landshold mødte Finland ved EM i sommer.

I begyndelsen af året fortalte Eriksen i et interview med DR Sporten, at han agtede at vende tilbage på højeste niveau og målsætningen var at deltage i VM i Qatar senere på året.

De seneste dage har Christian Eriksen trænet med hos andetholdet i Ajax Amsterdam. Fynboen indledte sin udlandskarriere i den hollandske klub, inden han fra 2013 til 2020 optrådte for Tottenham. Han har senest spillet for Inter, der i sidste sæson blev italiensk mester.

Sponsoreret indhold