Medie: Christian Eriksen på vej til Milano

Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Siden den skæbnesvangre dag den 12. juni, hvor Christian Eriksen pludseligt faldt om i Parken midt i EM-kampen mod Finland, har hans primære fokus naturligvis været at komme sig. 

Den 29-årige fodboldspiller har fået indopereret en ICD, som skal forhindre, at han endnu engang rammes af hjertestop, men indgrebet, som altså er livreddende, kommer muligvis til at sætte en stopper for hans fremtid i italiensk fodbold. 

Til daglig spiller Eriksen i den italienske Serie A-klub Inter Milan, og i 2017 indførte landet regler om, at det er forbudt at spille fodbold med en pacemaker. 

Nu skriver italienske Gazetta dello Sport, at Eriksen nu er på vej mod Milano, hvor hans fremtid i Inter er på dagsordenen. 

Ifølge det italienske medie er det endnu uvist, hvad der skal ske med Danmarks 10'er. 

Han skal underlægges yderligere undersøgelser for fastslå, hvad der var årsag til hjertestoppet, men reglerne slår altså fast, at man ikke må dyrke sport med en pacemaker, hvis der er tale om en sport med risiko for traumer. 

Gazetta dello Sport opridser en række muligheder for Eriksen: Ønsker han at fortsætte sin karriere, men ikke får mulighed for det i Italien, kan han vende retur til Holland, hvor han spillede for Ajax. 

Ønsker Eriksen at stoppe karrieren, kan Inter få kompenseret hans værdi på 18 mio. euro, hvilket svarer til 133 mio. kr., af forsikringen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close