Medie: Beckham-familien smittet med coronavirus og frygtede, de var superspredere

Beckham-familien blev tilbage i marts smittet med coronavirus, og de nåede at sprede sygdommen til chauffører, bodyguards og assistenter, før det blev opdaget, de var syge med COVID-19. Det skriver The Sun

1. marts var David Beckham, 45, og hustruen Victoria, 46, med deres fire børn i Los Angeles, fordi hans hold Inter Miami skulle spille mod Los Angeles FC. 

Her var de værter for stjerner som Eva Longoria, Liv Tyler og Gordon Ramsay. 

Den 4. marts var de tilbage i England, hvor de fejrede deres ældste søn Brooklyns 21-års fødselsdag på deres landsted i Cotswolds.

Mindre end en uge efter - den 11. marts - var Beckham-familien tilbage i USA, denne gang Miami, hvor hans hold skulle starte i den amerikanske liga MLS.

Artiklen fortsætter under billedet

Her er Beckham-parret fotograferet i Miami den 14. marts. Med var parrets fire børn: Brooklyn, 21, Romeo, 18, Cruz, 15, og Harper på ni. Foto: MEGA

Den 19. marts var de atter tilbage på deres landsted, hvor familien tilbragte lockdown. 

Ifølge The Sun var det angiveligt i Miami, at Beckham-parret begyndte at udvise symptomer: 

- David fik det dårligt, og så fik Victoria ondt i halsen og feber, røber en kilde til avisen. 

En test bekræftede, at parret var smittet med coronavirus, og med al deres rejseri frygtede Posh, at de var superspredere. 

- Det var et absolut skrækscenarie, fortæller insideren, der tilføjer: 

- På samme tidspunkt blev flere fra deres team, inklusiv chauffører, bodyguards og assistenter syge. Et par af dem virkelig syge. Victoria gik i panik og fik hele familien til at gå i karantæne i mere end to uger, beskriver kilden. 

- Hun var supernervøs for, at de måske var superspredere og gjorde alt, hun kunne for at minimere al fremtidig risiko. 

Senere viste en antistof-test, at parret nu var raske, og at det derfor var sikkert for dem at rejse. Siden har de været i både Grækenland og Italien. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close