Kendte10. maj 2023

Medie afslører: Hun er mor til Robert De Niros "hemmelige" barn

Nu er der nyt om moderen til filmstjernens syvende barn, som ingen kendte til før forleden
Robert De Niro er blevet far til syv. Nu er moderen til hans sidste barn blevet afsløret.
Robert De Niro er blevet far til syv. Nu er moderen til hans sidste barn blevet afsløret.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kom som en kæmpe overraskelse for alt og alle, da Robert De Niro forleden afslørede, at han ikke har blot seks, men hele syv børn.

Ingen vidste nemlig, at den 79-årige skuespiller havde fået et "hemmeligt" barn for nylig, ligesom ingen vidste, hvem moderen til babyen er.

Det kan Page Six dog nu afsløre.

Ifølge det amerikanske medie er det en kvinde ved navn Tiffany Chen, der er moderen.

Hun og Robert De Niro har været kædet romantisk sammen i årevis, og i sidste måned blev hun rent faktisk spottet med en babybule på maven.

Det er Robert De Niros og Tiffany Chens første fælles barn, men førstnævnte har som bekendt seks børn fra tidligere forhold, mens sidstnævnte har to.

Parret mødte hinanden tilbage i 2015 under optagelserne til filmen "The Intern", men datingrygterne mellem dem begyndte først i august 2021.

Ingen af parterne har dog nogensinde bekræftet, at de reelt danner par.

Page Six snakkede tirsdag aften med Robert De Niro, da han mødte op på den røde løber til premieren på filmen "About My Father".

Her afslørede han intet om, hvornår hans syvende barn kom til verden, ligesom han heller ikke nævnte noget om moderen til barnet eller barnets køn.

Han understregede dog, at familieforøgelsen ikke kom som en overraskelse for ham, da den - ifølge skuespilleren - var planlagt.

- Hvordan kan man ikke planlægge den slags?, spurgte han kort og kontant.

Robert De Niros ældste barn er hans 51-årige datter ved navn Drena, som han adopterede sammen med sin daværende ekskone, Diahnne Abbott, tilbage i 1971.

Det tidligere ægtepar har også en søn ved navn Raphael, der er 46 år gammel.

Robert De Niro har desuden et sæt 27-årige tvillinger, Aaron og Julian, sammen med sin ekskæreste Toukie Smith, ligesom han har en 25-årig søn og en 11-årig datter med ekskonen Grace Hightower.

Forholdet til Grace Hightower sluttede i 2018 efter mere end to årtier som ægtemand og hustru.

Sponsoreret indhold