Kendte19. maj 2023

Medie afslører: Harry Styles har scoret supermodel

Det ser ud til, at "One Direction"-stjernen har sig en helt bestemt type
Harry Styles har angiveligt scoret sig endnu en Victoria's Secret-model.
Harry Styles har angiveligt scoret sig endnu en Victoria's Secret-model.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Det er ikke nogen hemmelighed, at Harry Styles er en charmerende herre.

Det kan en række supermodeller tilsyneladende skrive under på, for "One Direction"-stjernen har scoret mange af dem gennem tiden, og nu er endnu en faldet for ham.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie er Harry Styles begyndt at date sydafrikanske Candice Swanepoel, som er en Victoria's Secret-model - og dem har den 29-årige sanger stor erfaring med.

Han har nemlig i tidligere datet hele seks Victoria's Secret-modeller, hvilket altså gør 34-årige Candice Swanepoel til den syvende af slagsen.

Candice Swanepoel bliver kædet sammen med Harry Styles.
Candice Swanepoel bliver kædet sammen med Harry Styles.
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Hverken "One Direction"-stjernen eller hans nye flamme har kommenteret rygterne.

De to har angiveligt kendt hinanden siden 2017, hvor Harry Styles optrådte til et af Victoria's Secrets show i Shanghai.

Sangeren har tidligere datet kendte supermodeller såsom Cara Delevingne og Kendall Jenner, som han var sammen med i henholdsvis 2013 og 2014.

I 2015 kastede han sig over Austrian Nadine, men det forhold holdt ikke længe, før han gik videre til først Sara Sampaio og senere Georgia Fowler.

Derefter gav han romancen med Kendall Jenner endnu en tur, før han blev kædet sammen med sin sjette Victoria's Secret-flirt, der var Camille Rowe i 2017.

Herefter tog han en pause fra modellerne, fordi han blandt andet blev kærester med skuespillerinden og filmproduceren Olivia Wilde.

Men nu ser det altså ud til, at Harry Styles efter seks års pause atter engang har et godt øje til en Victoria's Secret-skønhed.

Sponsoreret indhold