Kendte8. marts 2024 (opd. 8. marts 2024)

Medie afslører: Alec Baldwin indkalder kendisvenner som vidner i drabssag

Det ser ud til, at filmstjernen vil forsøge at få sine berømte venner til at hjælpe ham med at blive frikendt for uagtsomt manddrab
(FILES) Actor Alec Baldwin arrives at the 2022
Alec Baldwins retssag, hvor han er sigtet for uagtsomt mandrab, starter til juli.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Forleden blev den våbenansvarlige på filmen "Rust", Hannah Gutierrez, kendt skyldig i uagtsomt manddrab i kølvandet på tragedien, der kostede filmfotografen Halyna Hutchins livet tilbage i 2021.

Om fire måneders tid bliver det Alec Baldwins tur til at få rettens vurdering omkring, hvorvidt det var hans ansvar at sikre, at der ikke var rigtige patroner i pistolen, som han kom til at skyde hende med.

Og filmstjernen leder tilsyneladende efter hjælp blandt sine kendte venner i forsøget på at blive frikendt.

I hvert fald kan TMZ nu berette, at Alec Baldwin og hans advokathold har tanker om at indkalde flere kendisser som vidner i den opsigtsvækkende retssag, der starter 10. juli.

Ifølge det amerikanske medie vil Alec Baldwins advokater hovedsageligt forsøge at få berømtheder, der allerede har udtalt sig offentligt om sagen, til at vidne til fordel for filmstjernen.

Det drejer sig blandt andet om skuespilleren Mickey Rourke, der tidligere har udtalt, at han på ingen måde mener, at Alec Baldwin kan holdes ansvarlig for ulykken.

- Det, der skete for Halyna Hutchins, var en forfærdelig tragedie, men det er absolut ikke okay, hvis Alec Baldwin skal have skylden, har han skrevet på sociale medier.

- Alec tog ikke selv pistolen med på arbejde. Det er de våbenansvarlige, der udelukkende har ansvaret for at håndtere våben på filmsettet, fortsatte han.

Andre kendisser, som Alec Baldwins team overvejer at indkalde til retssagen, er "Will & Grace"-skuespillerinden Debra Messing, tv-stjernen DJ Qualls samt Alec Baldwins medstjerne i "Rust", Frances Fisher.

TMZ har været i kontakt med flere kendisser, men indtil videre er det dog kun Mickey Rourke, der bekræfter, at han agter at dukke op og hjælpe Alec Baldwin i retten, såfremt han skulle blive indkaldt som vidne.

Alec Baldwin har tidligere afvist overhovedet at have trykket på aftrækkeren og mener selv, han er uskyldig i sagen.

Det gjorde Hannah Gutierrez dog også, men den våbenansvarlige blev alligevel kendt skyldig i uagtsomt manddrab tidligere på ugen, og hun risikerer nu op til 18 måneders fængsel.

Sponsoreret indhold