Kendte14. november 2022

Medie: Aaron Carter døde uden et testamente

Den amerikanske popstjerne Aaron Carter, der tidligere på måneden blev fundet død, efterlader sig eftersigende ikke et testamente
Aaron Carter afgik ved døden 5. november.
Aaron Carter afgik ved døden 5. november.
 Foto: Robert Galbraith/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Nye detaljer i Aaron Carter-dødsfald: Dåser flød ved hans lig

Det kommer ikke til at være helt enkelt at løse, hvordan Aaron Carters penge skal fordeles efter hans død.

Den 34-årige sanger blev på trafisk vis fundet død i sit badekar tidligere på måneden, og ifølge TMZ efterlader popstjernen sig intet testamente.

Ifølge mediet blev Aaron Carter dog rådet til at få støbt et testamente sammen, efter hans søn, Prince, kom til verden i november 2021.

Men noget tyder på, at det altså aldrig blev ordnet, og nu skal det altså i stedet være op til staten Californien at beslutte, hvad der skal ske med hans værdier.

Normal kutyme i Californien er, at det er Carters søn, der kommer til at arve sin fars penge, eftersom sangeren endnu var ugift, da han døde.

Der har dog hersket en hel del drama mellem Aaron Carter og hans on-off-kæreste Melanie Martin. Det resulterede i, at den lille dreng i september blev fjernet fra parrets hjem og siden da har boet hos mormor.

Det er Aaron Carters forlovede, Melanie, der er mor til den 11-måneder gamle dreng.

– Min forlovede Aaron Carter er gået bort. Jeg elsker Aaron af hele mit hjerte, og det kommer til at være en rejse at opfostre en søn uden sin far. Venligst respekter min families privatliv, mens vi lærer at leve med tabet af nogen, som vi elsker højt. Vi er stadig midt i processen med at acceptere denne ulykkelige virkelighed. Jeres tanker og bønner er dybt værdsatte, lød det fra Melanie umiddelbart efter hans død.

Aaron Carter blev i slutningen af 90'erne kendt som et teenidol og havde stor succes med sit første album, "Aaron Carter" og singlen "Crush On You".

I 2019 afslørede Carter, at han var blevet diagnosticeret med den maniodepressive lidelse bipolaritet og skizofreni.

Sponsoreret indhold