Kendte5. oktober 2017

Coke til burgeren: McDonald's-ansat solgte kokain

En McDonald's-ansat i Bronx langede ikke kun burgere og pomfritter over disken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.1614261a.jpg
 Foto: All Over Press

Nu får begrebet Happy Meal pludselig en helt anden betydning.

En 26-årig mand, der i otte år har arbejdet på en McDonald's-restaurant i Bronx, er blevet anholdt for at sælge kokain fra sin arbejdsplads. Det skriver New York Post.

Frank Guerrero, som gerningsmanden hed, blev forleden taget på fersk gerning efter en tre måneder lang undercover-efterforskning, der gik under kaldenavnet "Operation Off The Menu".

- Hans opførsel var så åbenlys, at det ville være komisk, hvis det ikke var fordi, han begik en alvorlig narkotikaforbrydelse, lyder det fra anklager i sagen, Bridget G. Brennan.

Guerrero har ved otte forskellige lejligheder solgt kokain til politibetjente, der arbejdede undercover, til en værdi af næsten 70.000 kr.

Ved et af salgene skjulte Guerrero angiveligt stofferne i en småkagepose, som han lagde ned til en større ordre bestående af to cheeseburgere, en sodavand og pomfritter. Imens flippede hans kolleger burgere og tog mod helt lovlige bestillinger.

Ved en anden lejlighed tog han en pause fra burgerproduktionen og solgte kokain for 40.000 kr. ude på kundetoilettet. Han havde angiveligt gemt stofferne i sæbedispenseren ude på toilettet.

I galleriet kan du se 19 ting, du ikke kan få i McDonald's i Danmark (og nej, kokain er ikke en af dem!)

19 ting du ikke kan få på McDonald's i Danmark

Sponsoreret indhold