Matthew McConaughey undgik sin mor

Foto: MEGA

Matthew McConaughey selv tog det faktisk ret fint med berømmelsen, da den ramte. Det forklarer skuespilleren i bogen ”Greenlights”. 

Men livet som den, alle ville vide alt om, kostede i en årrække et godt forhold til hans mor, Mary Kathlene. 

I bogen fortæller han, at det startede med, at hun inviterede programmet “Hard Copy” indenfor og afslørede personlige detaljer om sin søn. Det endte med et dårligt forhold. 

- Jeg ringede til min mor hver søndag – men det var bare ikke rigtigt min mor, jeg ringede til længere. Det var ikke min mor, der lyttede. Det var ikke min mor, der talte til sin søn. Det var en kvinde, der var mere forelsket i min berømmelse, end jeg selv var. Og det blev endnu mere tydeligt, da jeg blev ringet op af en ven, skriver McConaughey. 

Vennen bad ham om at tænde for Channel 7 og se ”Hard Copy”, og der så Matthew til sin store forskrækkelse sin mor, som viste rundt i sit hus, og fortalte alt om sin søn – også hvad han havde lavet i soveværelset og badet… 

Da han ringede til hende, sagde hun bare, at hun ikke troede, at han ville få det at se – hun havde ikke gennemtænkt, at det var på landsdækkende tv i USA. Det kostede otte år, hvor skuespilleren havde et meget anstrengt forhold til sin mor. 

- Jeg stoppede med at dele noget som helst i mit liv eller oplevelser med hende. Jeg kunne ikke stole på hende. Jeg havde ikke brug for endnu en “ven som medløber” – jeg havde brug for min mor, og uheldigvis var hun på en helt anden slags “forlænget ferie”, skriver skuespilleren, der dog til sidst overgav sig – da han selv hvilede i sin berømmelse. - Jeg tænkte: “Fuck det”, og gav hende frie tøjler. Hun var i 70’erne, og jeg kunne lige så godt lade hende have alt det sjov med det, som hun ville – og det har hun stadig i dag. Hun elsker de røde løbere, interviews og at fortælle alle, at hun ved, “hvor jeg har det fra”, fortæller Matthew McConaughey.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close