Kendte 28. januar

Mathilde Beuschau om tiden i ”Årgang 0”: – De fakede interviews

Det er kun få dage siden det seneste afsnit af den nye ”Årgang 20” løb over skærmen. Men Mathilde var en del af det banebrydende tv-program, da det tog sin start i år 2000, og i dag sætter hun stor pris på, hendes forældre valgte at trække hende ud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anden sæson af ”Årgang 20” er netop løbet af stablen, og serien er lige så populær som det første program i rækken ”Årgang 0”, der havde sin premiere i 2000 og fulgte flere danske familier i de næste 18 år.

Indtil videre er alle fire familier i den nuværende sæson fortsat med. Men da programmet løb over stablen for første gang for 22 år siden, var der flere familier, der løbende faldt fra.

Herunder den i dag 21-årige Mathilde Beuschau og hendes familie, der valgte at trække stikket i 2007.

Artiklen fortsætter under billedet

(Foto: TV 2)

Mathilde og hendes familie trak sig fra programmet efter syv år. Foto: TV 2

Noget, som familien og Mathilde efterfølgende flere gange har erkendt, var det helt rigtige valg.

I dag ser influenceren og fitnesscoachen tilbage på sin tid bag kameraerne:

– Jeg husker tilbage på tiden som god og ikke mere anderledes, end som mange andres opvækst, for det at filme og tale til et kamera har været en del af mit liv, siden jeg blev født. Jeg er så taknemmelig for, at mine forældre for 22 år siden så en annonce på tv’et om, at TV 2 søgte forældre, der skulle have et barn i 00’erne, skriver hun i et længere opslag på sin Instagram.

Men trods hun i dag sætter pris på de mange minder, hun for altid vil have foreviget, så var der alligevel øjeblikke, hun gerne ville have været foruden.

– At være 3 børn, hvor det kun er det ene barn som er i fokus, er underligt, og det kan jeg godt forstå. Min søster Frederikke fik lavet fake interviews, så hun også havde en følelse af at være med, skriver hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Dan Mariegaard

I dag lever Mathilde af sin Instagram og at være online coach. Foto: Dan Mariegaard

Lykkelig for klippene ikke findes

Udover at lillesøster Frederikke havde svært ved at forstå, hvorfor det kun var storesøster, der var tv-stjerne, så er der også andet, Mathilde i dag er lykkelig for ikke for altid kan søges frem på YouTube.

– Specielt er jeg glad for ikke at skulle have filmet mine teenageår. Jeg var lidt af en rebel, og det er jeg så mega taknemmelig for ikke ligger på nettet, slutter hun.

Artiklen fortsætter under opslaget

I dag danner den 21-årige realitystjerne par med det andet ganske velkendte realityansigt, Robin Christensen, der er kendt fra ”Ex on the Beach”.

Sponsoreret indhold