Kendte5. september 2023

Mathieu Kassovitz alvorligt kvæstet: Nu er der nyt

Den franske skuespiller og instruktør Mathieu Kassovitz er uden for livsfare
Kassovitz
Den franske skuespiller og instruktør Mathieu Kassovitz, 56, blev søndag hastet til hospitalet efter et alvorligt trafikuheld. Nu meldes han uden for livsfare.
 Foto: Yohan Bonnet/AFP/Ritzau Scanpix

Den franske skuespiller og instruktør, som i søndags blev alvorligt kvæstet i en motorcykelulykke, er nu uden for livsfare, skriver det franske nyhedsbureau AFP i følge B.T.

- Operationen er gået godt. Mathieu vil nu begynde et normalt forløb med restitution, hvile og træning, lyder det fra skuespillerens far via Kassovitz' agent.

Kassovitz var som en del af forberedelserne til en rolle ved at tage kørekort til motorcykel. Søndag var han midt i en køretime, da han pludselig mistede herredømmet over motorcyklen.

Han blev hastet til hospital i Pariserforstaden Kremlin-Bicêtre, hvor han blev lagt i kunstig koma for at lindre smerterne fra de alvorlige hovedskader samt brud på bækken og ankel, som han pådrog sig under det alvorlige styrt.

Familien fortæller nu, at der ikke er tale om livstruende kvæstelser.

56-årige Mathieu Kassovitz, som er kendt for ”Amélie”, ”Det femte element” og ”Gothika” er indlagt med alvorlige hovedskader og et brækket bækken.

Som 27-årige skrev og instruerede Kassovitz filmen "La Haine", som han vandt prisen for bedste instruktør ved filmfestivalen i Cannes, mens filmen inkasserede en César for bedste film.

Sponsoreret indhold