Kendte22. maj 2023

”Masterchef”-dommer Jock Zonfrillo døde pludseligt: Nu bryder datteren tavsheden

På Instagram sender Ava Zonfrillo nu en rørende hilsen til far Jock efter hans død
Jock Zonfrillo arbejdede blandt andet sammen med Gordon Ramsay og Jamie Oliver, da han var dommer i den australske udgave af "Masterchef".
Jock Zonfrillo arbejdede blandt andet sammen med Gordon Ramsay og Jamie Oliver, da han var dommer i den australske udgave af "Masterchef".
 Foto: Twitter

I en alder af 46 år gik kokken og dommer i den australske udgave af ”Masterchef” bort.

Jock Zonfrillos død kom ud af det blå, og derfor var hans dødsårsag i første omgang ikke fastlagt.

Sidenhen har det lokale politi i Australien fortalt, at der ikke var mistanke om en forbrydelse, men at de formoder, at han døde af naturlige årsager – de skulle dog stadig vente på svar fra de officielle rapporter.

Både Gordon Ramsay og Jamie Oliver var hurtige til at reagere på dødsfaldet af deres tidligere kollega i ”Masterchef”.

Kort før Jock Zonfrillos død poserede Jamie Oliver sammen med Zonfrillo, men han endte sidenhen med at slette opslaget med de to dommere.

Jock Zonfrillo efterlod sig fire børn, og nu har en af døtrene sat få ord på Jock Zonfrillos død.

På Instagram har Ava Zonfrillo lagt et opslag op med en blanding af billeder og videoer, og har dertil skrevet følgende besked.

- Kan stadig ikke acceptere, at vi vil huske dig i længere tid, end vi havde dig. Men det betyder ikke, at vi vil elske dig mindre. Jeg elsker dig far. Altid, skriver Ava Zonfrillo.

Jock Zonfrillo blev født i Skotland, men i 1990’erne var han for en stund i Australien for at arbejde, og han flyttede kort efter permanent til landet.

Her endte han med at skabe sig selv et stort navn i restaurantbranchen.

Sponsoreret indhold