Master Fatmans venner i rørende gestus

53-årige Master Fatman efterlod sig en hustru samt fem børn, da han 26. marts døde pludseligt og alt for tidligt.

Nu har vennerne bag den folkekære dj og radiovært oprettet en forening for at indsamle penge til hans efterladte familie.

Det skriver programchef på Radio24syv, Mikael Bertelsen, på sin Facebook-profil, hvor han har delt opslaget fra den afdøde dj’s venner.

Artiklen fortsætter under billedet...

Indsamlingen er oprettet af en forening, der kalder sig "Morten Lindbergs Venner". Foto: Privat

- Morten Lindberg levede for at gøre andre mennesker glade. Alle, der mødte ham, fik en bedre dag, og det uanset om man hørte ham i radioen, stødte ind i ham på gaden, dansede til hans musik eller så ham i tv.

- Den 26. marts forlod han det liv, som han elskede højt, og med sin pludselige død efterlod han sin kone og fem børn. Morten Lindberg er her ikke længere til at forsørge sin familie, skriver vennerne i det rørende opslag, der allerede er blevet delt på Facebook massevis af gange.

Det var ikke kun venner, familie og fans, der blev efterladt i lige dele chok og sorg, da nyheden om hans dødsfald blev kendt.

Også naboerne var i chok.

Ved sin død boede Master Fatman – med det borgerlige navn Morten Lindberg – på Sortedam Dosseringen 5 i København, lige ved de smukke Søer, og i kølvandet på hans død strømmede det efterfølgende ind med rørende ord fra hans naboer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sådan husker naboerne Master Fatman: På sin Christianiacykel med kurven fyldt med sine elskede børn.

Master Fatman med de fire børn, han fik med sin hustru Herminia. Han havde desuden et barn fra et tidligere forhold også. Foto: Privat

- Master Fatman / Morten Lindberg med sin børneflok som vi - naboerne - vil huske dig. På Christiania cyklen, altid på nye veje, livsglad og -klog, som kun en ener kan være det. Dine harmoniske og fredelige vibrationer vil være stærkt savnede i en hårdt opdelt verden. RIP Morten.

Master Fatman – alias Morten Lindberg – bliver bisat i dag, lørdag den 13. april, fra Helligaandskirken i København klokken 14.00.

Familien oplyser, at bisættelsen vil foregå - i Mortens ånd - og opfordrer alle til at møde op i farver.

Samtidig oplyses det, at bisættelsen er for familie, venner og kolleger.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close