Kendte 26. marts 2019

Master Fatman er død

Den danske TV-vært, DJ og multikunstner Master Fatman, hvis borgerlige navn er Morten Lindberg, er død. Han blev 53 år
Foto: Aller Media

I en alder af bare 53 år er Master Fatman gået bort. Den afholdte TV-vært, DJ og meget mere havde det borgerlige navn Morten Lindberg.

På vegne af familien har SE og HØR fået dødsfaldet bekræftet af direktør på Radio 24syv Jørgen Ramskov. Familien har ikke ønsket at komme med yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Master Fatman var en stor figur inden for dansk TV, radio og kultur. Han var ikke bleg for at gøre grin med sig selv, og han kaldte ofte sig selv for både tykke og tyksakken.

Den populære kendis har medvirket i flere TV-programmer. I 2006 deltog han i TV2-programmet "Vild med dans". Her dansede han med Mie Martha Moltke.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Peter Grosen

Master Fatman og Mie Martha Moltke i "Vild med dans" (Foto: Peter Grosen)

Det blev dog ikke til en sejr i det velsete danseshow. Det blev til en sjetteplads i den tredje sæson af fredagsballet på TV2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allerede nu har Aqua-stjernen Søren Rasted hyldet afdøde Master Fatman på sin Instagram-profil.

- Kære Morten. Du berigede mig og alle andre med kosmisk kærlighed, musik og humor. Jeg vil savne dig. Hvil i fred, skriver hitmusikeren til et billede af Master Fatman.

Det opslag er sidenhen blevet slettet. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Claus Poulsen

Master Fatman efterlader sig konen Hermenia (Foto: Claus Poulsen)

Morten Lindberg, som er hans borgerlige navn, er født og opvokset i Munkebo på Fyn. Han efterlader sig konen Hermenia Mabunda.

Parret har fire børn sammen, og Morten har yderligere en søn fra et tidligere forhold. Så sent som i slutningen af 2017 blev Hermenia og Morten forældre til tvillinger.

Sponsoreret indhold