Kendte13. april 2020

Massive rygter: One Direction genforenet

Lige nu florerer der massive rygter om, at en genforening af Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne og Louis Tomlinson i deres band One Direction er lige på trapperne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-04-13_kl._15.30.48.png
 Foto: MEGA

Flere millioner af pigehjerter smelter formentlig over den her nyhed, men en genforening af One Direction skulle være lige på trapperne.

Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne og Louis Tomlinson skulle en gang for alle have begravet stridsøksen.

Boy bandet blev dannet i den britiske udgave af "X Factor" i 2010, og til sommer står One Direction over for deres ti års jubilæum.

Kvintetten brød officielt med hinanden i 2016, hvor de interne uenigheder og stridigheder var for store til at ignorere.

Først var det kun Zayn Malik, som valgte at efterlade de fire andre gutter. Senere blev splittet dog totalt, og alle fem fyre satsede fuldt ud på deres solokarrierer, som jeg er gået strålende.

Aritklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-04-13_kl._15.39.01.png
 Foto: MEGA

Det var musiklegenden Simon Cowell, som satte de fem britiske gulddrenge sammen for snart ti år siden (Foto: MEGA)

Nu er der dog sket nogle ting, som får flere dedikerede fans af One Direction til at tro, at en genforening er lige på trappperne. Og ja, det er MED Zayn Malik.

Det velinformerede amerikanske medie E! News skriver, at flere ting peger på en genforening. Blandt andet skulle Harry, Niall, Louis og Liam alle være begyndt at følge Zayn på de sociale medier inden for kort tid af hinanden.

For første gang i lang tid er der også kommet liv i den officielle Instagram-profil for One Direction, som nu også igen er begyndt at følge Zayn. Men sammenfaldene stopper ikke her.

De fem drenge har som tidligere nævnt gang i hver deres solokarriere, og for første gang nogensinde er alle deres udgivelser tilgængelige på musiktjenesten Apple Music. Det kunne pege på, at drengene igen er i stald hos det samme musikbureau.

Sidst men ikke mindst er den officielle hjemmeside for One Direction også blevet vakt til live for første gang siden 2016. Af disse mange grunde tror flere fans, at en genforening er lige på trapperne.

Sponsoreret indhold