Kendte9. juli 2020

Massive rygter om brud: Nu taler Elvira Pitzner ud

Den 23-årige diamantdatter Elvira Pitzner befinder sig i øjeblikket midt i en regulær rygtestorm
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke altid en dans på roser at være at kendt ansigt – heller ikke selvom man hedder Pitzner til efternavn.

Og det er således noget, den garvede tv-kendis i den grad kan nikke genkendende til i øjeblikket, hvor rygterne om et brud mellem hende og kæresten Kasper Rylander, 26, florerer på internettet:

- Jeg synes det er belastende, at folk ikke kan gå lidt mere op i deres egne forhold og deres liv, forklarer en tydeligt frustreret Elvira til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elvira.png
 (Foto: Kim Matthiesen)

Foto: Kim Matthiesen

- Bare fordi jeg ikke poster en story af min kæreste i nogle dage … Jeg synes det er irriterende, at der skal gå så mange rygter, siger diamantdatteren og slår således endeligt fast, om der er er hold i rygterne eller ej:

- Jeg er stadig sammen med Kasper. Men mit liv går også op og ned, og jeg har bare ikke brug for at dele ting om min kæreste hele tiden.

- Han er ikke så vild med at blive eksponeret, og han synes også det er belastende, at der ikke kan gå to dage, hvor han ikke lægger noget ud, og jeg ikke lægger noget ud - så tror folk, vi har slået op.

Selv om det er en tydeligt frustreret Elvira Pitzner, som SE og HØR fanger på telefonen torsdag eftermiddag, er dog langt fra alting, der er er negativt i den unge diamantdatters liv.

Den unge tv-kendis er nemlig i disse dage i fuld gang med at renovere sit hus i Nordsjælland sammen med muremesterkæresten.

Parret håber på, at huset er klart til indflytning i begyndelsen af august måned.

Sponsoreret indhold