Kendte5. oktober 2022

Mascha Vangs datter overvældet: Får stor gave af mor

Mon ikke Hollie Nolia føler sig som et ganske heldigt fødselsdagsbarn
Mascha Vang og Hollie Nolia
Mascha Vang har datteren Hollie Nolia, der fylder ti år den 5. oktober, med den tidligere racerkører Nicolas Kiesa. (Arkivfoto)

Mascha Vang må have fået et par eller hundrede ekstra point på mor-kontoen, efter hun har givet sin datter Hollie Nolia en særlig gave.

Nogle dage før sin fødselsdag har datteren, der fylder 10 år onsdag den 5. oktober, fået en gave der er større, end hun selv er.

I et opslag på Instagram afslører influenceren nemlig, at Hollie Nolia har fået part på hesten Anne.

- Hollie har redet stævne i dag (vi er på hyggeniveau) og i stedet for at vente til onsdag, hvor hun har fødselsdag, kom hun ud til denne overraskelse, skriver Mascha Vang på Instagram.

Mascha Vang har også delt en video af det rørende øjeblik, hvor det går op for hendes datter, at hun nu har fået part på sin yndlingspony.

På lågen ind til ponyen står der nemlig skrevet 'Hollie', og det får den unge pige til at stå med munden på fuld gab, inden hun vender sig om og giver sin mor den største krammer.

Mascha Vangs følgere og venner har kommenteret det skønne øjeblik med hjerter, og flere skriver, at de kan relatere til øjeblikket, hvor en hestepige får sin første part.

Mon ikke det bliver svært at overgå den gave, når hun igen fylder år.

Sponsoreret indhold