Mascha Vang vil overvinde stor frygt

Hun er vant til at gebærde sig på tv-skærmen, og hendes blog og sociale medier har mange tusind følgere. 

Alligevel har 41-årige Mascha Vang én stor skræk i livet, når det kommer til at stå i rampelyset, og det vil hun nu gøre noget ved. Det fortæller hun om på sin blog

- Jer, der har fulgt mig længe ved, at jeg har det svært med scener. Det har betydet mange års afslag af muligheder og forspørgsler på bl.a. foredrag, skriver hun. 

Artiklen fortsætter under billedet

Mascha Vang

Mascha Vang har nu tænkt sig at se sin frygt i øjnene. Foto: Dan Mariegaard

Corona-krisen har fået hende til at indse, at hun nu må gøre noget ved sin frygt: 

- Det har krævet, at mange har været tvunget til at vende det hele på hovedet, mig selv inklusiv, stoppe op og mærke efter. Er jeg det rette sted? Jeg følte, jeg var gået i stå, havde brug for at finde mig selv og mærke efter, hvad jeg brænder for, hvor jeg er i livet lige nu, forklarer hun. 

Den tidligere "Paradise Hotel"-deltager er nu tyet til "celeber" hjælp for at komme sin frygt til livs: 

- Jeg har en ven, Peter Mygind, hvis kone, Lise Mülhausen, er en meget respekteret og dygtig performancestræner og erhvervscoach. Hun træner alt fra tv-værter, skuespillere og erhvervsfolk i kommunikation – og altså nu også mig. 

Vang fortæller også, at hun er begyndt til sangundervisning:

- Jeg lærer at bruge min stemme korrekt og har fokus på vejrtrækning, fortæller hun på sin blog

Og de mange nye initiativer i influencerens liv stopper ikke her: 

- For at få en mere grundlæggende viden om, hvordan jeg kan guide og inspirere andre, er jeg begyndt på en coachuddannelse hos Sofia Manning, hvor jeg lige nu er i gang med 1. modul, afslører hun og tilføjer, at hun også har booket en tid hos en spirituel karriererådgiver. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close