Kendte4. oktober 2022

Mascha Vang om brylluppet: - Det er det eneste, der ærgrer mig

Mascha Vang ville ønske, hun havde bedt gæsterne om at lade telefonerne blive i lommen, da hun blev gift med Troels
Mascha Vang
Mascha Vang fik sit drømmebryllup, men hun ville alligevel ønske, hun havde gjort én ting anderledes.
 Foto: Martin Høien

Mascha Vangs drømmebryllup overgik alle hendes tårnhøje forventninger. Der er dog alligevel én ting, den nygifte influencer fortryder efter sin store kærlighedsfest, som ifølge influenceren kostede en årsløn.

Det fortæller hun til Panayotis, som kreerede hendes tre brudekjoler, i et interview på kjolegigantens YouTube-kanal, som du kan se i fuld længde herunder:

Det er dog ikke de mange penge, Mascha fortryder at have fyret af på en enkelt aften, selv om man måske kan fristes til at tro det. Det store indhug i opsparingen har hun det ganske glimrende med.

- Jeg havde mange gange, hvor jeg faktisk havde dårlig samvittighed over at bruge så mange penge på en enkelt dag, fortæller hun og uddyber så, hvorfor hun alligevel er fuldt ud tilfreds med hver en krone, der er brugt på den store dag.

- Vi var der også dagen før og dagen efter og faktisk hele processen fra man er blevet friet til og så til nærmest året efter. Det er også de dage, man tager med, for det er en oplevelse og en proces hele vejen igennem. Og de billeder og alle de minder vi har, det er bare så utrolig værdifuldt, slår hun fast.

Festen strakte sig, som Mascha fortæller, over tre dage og blev holdt i eventyrlige omgivelser på Holckenhavn Slot ved Nyborg på Fyn.

Mascha gik ikke på kompromis med noget som helst, og det kunne også mærkes på pengepungen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mascha Vang og Troels Krohn Dehli, nu Vang, blev viet 2. august 2022 ved et storslået bryllup på Holckenhavn Slot ved Nyborg på Fyn. 
Mascha Vang og Troels Krohn Dehli, nu Vang, blev viet 2. august 2022 ved et storslået bryllup på Holckenhavn Slot ved Nyborg på Fyn.
 Foto: Jesper Sunesen

I interviewet afslører hun også, at Troels ikke aner, hvad bryllupsbudgettet lyder på, eller hvor mange penge, hun har brugt på fotografer. Ja, fotografer i flertal.

For Mascha ville ikke risikere, at fotografen kørte galt på vej hjem fra festen, og at alle billederne dermed gik tabt. Så hun hyrede et hold af fotografer og videografer, der forevigede den uforglemmelige dag.

Og de var nøje udvalgt efter grundig research på Instagram, afslører hun.

Nej, det hun fortryder allermest var, at hun ikke bad sine gæster om at være nærværende og nyde øjeblikket sammen med hende og Troels på deres store dag.

Mange af gæsterne lever af at dele deres hverdag på sociale platforme, og det var tydeligt at se i løbet af dagen og også dagene efter, hvor det flød over med både videoer og billeder fra festen.

- Jeg vil sige, at jeg ville nok have ønsket, at jeg havde sagt til folk, at de ikke skulle filme i kirken – altså gæsterne med deres telefoner. For alle gjorde det, fortæller Mascha i interviewet og fortsætter:

- Da jeg kom ind, så jeg nærmest ikke folks ansigter, men jeg så alle deres telefoner. Jeg skulle måske have sagt ”jeg får lige et par stykker til at gøre det, og så kan jeg selv dele det på min egen eller et eller andet”. Det var ret massivt, vil jeg sige. Der skulle jeg nok have tænkt mig om.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der var ikke kun kærlighed i luften, da Mascha Vang fik sin Troels. Det var telefonerne også.
Der var ikke kun kærlighed i luften, da Mascha Vang fik sin Troels. Det var telefonerne også.
 Foto: Jesper Sunesen

Maschas store drøm var at blive viet i Marmorkirken. Den ikoniske kirke blev dog hurtigt fravalgt, da man ikke må hverken filme og fotografere derinde.

- Det var ikke sådan, jeg ville have haft det så stringent. Men det hele blev delt. Inden vi overhovedet var blevet viet, var det hele næsten blevet delt derinde fra. Det var for omfattende, fortæller Mascha, som ville have ønsket, at gæsterne ville have været lidt mere til stede i nuet og nydt den store dag, hvor hun og Troels sagde ja til hinanden.

- Jeg kan se på mine billeder, der er altid én der har telefonen oppe. På samtlige bryllupsbilleder og -videoer, er der mange, der har telefonerne oppe. Og det vil jeg sige, det er nok det eneste, der ærgrer mig ved brylluppet: Alle stod med den der telefon.

Du kan se eller gense billederne fra den store dag i galleriet herunder:

Mascha gift: Fantastiske billeder

Sponsoreret indhold