Kendte4. maj 2020

Mascha Vang: Nyt familiemedlem skifter navn

Det er kun få dage siden, at Mascha Vang kunne afsløre en familieforøgelse i Kolding. Nu skal det nye familiemedlem imidlertid skifte navn – og Mascha søger hjælp til at finde det helt rigtige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vanf_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

For blot fire dage siden afslørerede den 40-årige blogger og forretningskvinde, at der snart kommer en lille ny til familien.

Familiens orange kat Ginger skal nemlig snart være storesøster.

Men Mascha Vang er ikke helt tilfreds med det navn, som killingen på nuværende tidspunkt har:

- Jeg ved den bliver kaldt Marie nu, efter Aristocats, men jeg vetoer altså et nyt navn og pigerne er velkomne med ønsker, men jeg har sidste ord, skriver Mascha Vang på sin blog, der med "pigerne” refererer til datteren Hollie Nolia og kæresten Trols’ datter.

Mascha Vang har dog ikke de store forventninger til pigerne:

- De har døbt pindsvinet Pind, så de har ikke ligefrem imponeret mig i den retning, vi skal ikke have en kat med navnet mis, det går ikke, forklarer Mascha.

Men noget tyder dog på, at bloggeren, der for lidt over et år siden købte hus sammen med kæresten og jægerpiloten Troels Krohn Dehli i den sydjyske by Kolding, har mere tiltro til sine læsere:

- Har du et godt kattenavn vi ikke selv har tænkt på, så kom gerne med det, skriver hun efter at have remset adskillige bud på kattenavne op, som hun ellers selv har forelsket sig i.

Alle i familien glæder sig til at byde det nye familiemedlem velkommen. Og Mascha Vang kalder da også ligefrem sig selv for ”killingeskruk” i sit blogindlæg.

Se det nye medlem af familien nedenfor.

Sponsoreret indhold