Kendte25. juni 2021

Mascha Vang knust: Ræven har taget yndlingskilling

Mascha Vang vågnede en tidlig morgen til lyden af en slåskamp i stuen. Kort efter kunne hun desværre konstatere, at en ræv havde været forbi og taget en af bloggerens små killinger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lykken over at være blevet missemor har taget en trist drejning for Mascha Vang og resten af hendes familie.

Den 41-årige blogger fortæller, at familien har haft ubudne gæster i form af en ræv – og at det har resulteret i, at de nu kun har tre – og ikke fire – killinger.

Det er på instagram i en række stories, at Mascha Vang fortæller sin triste historie.

- Jeg er så utrolig ked af det, og det er, som det er. Jeg kan ikke rigtig gøre noget ved. Det kan ikke gøres om, fortæller en trist Mascha Vang, for hun fortæller, at en ræv altså har taget én af Bellas killinger:

- Der er sket det, at vores kattelem er løbet tør for batteri, hvilket betyder, at alle kan gå ud og ind. Den har så været åben for en lille ræv, der var inde en meget, meget tidlig morgen. Jeg vågner ved, at jeg kan høre, der er slåskamp nede i stuen, fortæller Mascha Vang i sin story.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vanf_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Fire er desværre blevet til tre hjemme hos Mascha. Foto: Dan Mariegaard

- Ginger og Bella har forsvaret, men den er simpelthen kommet af sted med vores alle sammens lille yndlings-Buddha.

Familien har i timevis forsøgt at finde lille Buddha. De kontaktede også en clairvoyant.

- Vi har været mange mennesker, der i mange, mange timer har ledt i hele området og hver en centimeter i håb om, at den kunne være blevet bange og havde tabt ham. Det er ikke sket.

- Vi har nu tre killinger og ikke fire. Det behøver jeg ikke forklare, at vi er meget, meget kede af.

Mascha Vang fortæller, at det var svært at fortælle børnene, at lille Buddha er væk. Derfor har de ikke fortalt, at det er en ræv, der er synderen.

- Det var svært at fortælle børnene og især Hollie Nolia. Men i stedet for at tænke på, hvad der er sket, er vi blevet enige om, at der nok er en hunkat, der er kommet ind her og kommet til at snuppe en killing, fordi hun nok ikke selv har nogen killinger eller ikke kan få killinger.

- Og da dyr ikke ved, hvad der er rigtig og forkert, så hun snuppet denne killing, så den har det godt og bliver elsket og plejet et andet sted, forklarer Mascha Vang, der tilføjer, at hun ikke ønsker at folk kommer med råd eller sender beskeder omkring lille Buddha.

Sponsoreret indhold