Kendte23. august 2022

Mascha Vang jubler: Migrænefri

Mascha Vang har lidt af migræne, så længe hun kan huske. Nu har hun for første gang været migrænefri i en hel uge
Mascha Vang er lettet over, at hovedet arter sig.
Mascha Vang er lettet over, at hovedet arter sig.
 Foto: Martin Høien

Hvis du har prøvet at have migræne, ved du, hvor invaliderende det kan være. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at Mascha Vang lige nu er lykkelig over, at hendes anfald ser ud til at være på tilbagetog.

- Jeg ved næsten ikke, om jeg tør skrive det her uden at jinxe det, men det er simpelthen så befriende. Jeg er i dag vågnet for syvende dag i træk uden migræne eller hovedpine, jubler tv-stjernen, der blandt andet også er iværksætter og influent.

Mascha Vang har været grundig med at notere, hver gang hun fik hovedpine eller migræneanfald og tog medicin, og i gennemsnit blev hun månedligt ramt af migræne 11 gange og hovedpine i en uge.

Men der skulle åbenbart bare et giftemål til, så blev multikunstneren kureret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mascha Vang er for nylig blevet gift med Troels Krohn Dehli.
Mascha Vang er for nylig blevet gift med Troels Krohn Dehli.
 Foto: Jesper Sunesen

- De sidste dage er jeg vågnet med sådan en: "Hvad er det nu, der er så anderledes og dejligt?"-følelse, og det er altså, fordi der ingen smerter er, samt at jeg vågner uden frygten for migræne, fortæller Mascha Vang på Instagram.

- Det fortsætter muligvis ikke sådan, men jeg ville lige skrive, når det også går godt med hovedet og ikke kun skidt. Det er sjældent så mange dage i træk.

Sponsoreret indhold