Kendte13. juni 2023

Mascha Vang impulsshoppede en hest: Sådan reagerede Troels

Det er ikke alle beslutninger, man behøver vende med sin bedre halvdel. Troels var da heller ikke med på råd, da Mascha Vang forleden købte en hest, og nu afslører hun hans reaktion
Mascha Vang var noget spænde på Troels' reaktion, efter hun "kom hjem med" en ny hest.
Mascha Vang var noget spænde på Troels' reaktion, efter hun "kom hjem med" en ny hest.
 Foto: Dan Mariegaard

– Har I nogensinde prøvet at købe noget, I har gemt for jeres partner? En taske, kjole, sko, og sagt “dem har jeg da haft længe”, spurgte Mascha Vang forleden sine 238.000 følgere.

Sagen er nemlig den, at hun impulsivt købte en hest uden at vende købet med Troels først.

Nu har han imidlertid opdaget, det nye tonstunge familiemedlem og i et opslag på Instagram fortæller Mascha, hvordan han reagerede.

- Nåhhh ja … Troels opdagede mit navn på boksen og fik meget store øjne. Mig: ”Åhhh ja, jeg prøvede en hest i dag, og så købte jeg ham. Er han ikke dejlig?”, fortæller hun om øjeblikket, hvor det går op for ham, at familien nu ejer endnu en hest.

Ifølge Mascha syntes Troels ligeledes, at 10-årige Catchmo er skøn.

I opslaget fortæller hun ligeledes, at det var en unik mulighed, hun ikke kunne lade passere uden at slå til. For Catchmo er opstaldet i samme stald som datteren Hollie Nolias pony, og det betyder, at han ikke skal flyttes og lære et nyt sted at kende, mens de to ryttere, som hidtil har redet ham, fortsætter med Mascha på sidelinjen.

Da influenceren og selvbrunerdronningen svingede sig op i sadlen, og Catchmo slog i galop, vidste hun, at dét ville hun have mere af. Og derfor slog hun til med det samme.

De seneste måneder har hun og Hollie brugt timer i stalden hver dag, og det har kunnet mærkes på det sociale liv.

- Vi elsker det. Og det er faktisk først nu, jeg føler, jeg er faldet til i Kolding.

Sponsoreret indhold