Kendte9. februar 2023

Mascha Vang hylder sin afdøde veninde

I dag er det to år siden, Anne Bech forlod denne verden. Mascha Vang mindes hende i den anledning på Instagram
Mascha Vang
Mascha Vang har mistet mange til kræft gennem årene.
 (Foto: Gregers Overvad)

I dag er det to år siden Anne Bech døde efter to års kamp mod kræft i binyrerne med metastater til hjernen.

Den lejlighed benytter Mascha Vang til at minde sin nære veninde. Det gør hun i en story på Instagram.

- For ikke så længe siden postede jeg et billede af mig selv i en leoparddragt. Indeni grinede jeg, for de sidste ti år har det været sådan, at hver gang jeg havde dyreprint på, skrev Anne til mig: ”Er du gravid?”, indleder influenceren hyldesten.

Da Mascha ventede datteren Hollie Nolia, var hun ifølge Anne Bech altid iført dyreprint, og derfor opstod den lille interne tradition mellem veninderne.

Anne Bech og Mascha Vang var tætte veninder i mere end et årti. Undervejs nåede de at udgive to bøger sammen. 
Anne Bech og Mascha Vang var tætte veninder i mere end et årti. Undervejs nåede de at udgive to bøger sammen.
 Foto: Dan Mariegaard

Der var naturligvis helt stille i indbakken, da Mascha forleden postede billedet af sig selv i et catsuit med leopardprint.

- Men der kom jo ikke nogen besked, og det har der ikke gjort i to år nu, men jeg læser stadig de gamle beskeder og har da også ringet nogle gange i håb om, at der var en telefonsvarer, skriver hun.

Udover billedet af sig selv i sexet cat suit deler hun også en besked fra Anne, som hun sendte i marts 2020.

Anne har taget et screenshot af et post fra Maschas Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af sig selv iført dyreprint i færd med at fotografere et dyr hjemme i baghaven med teksten ”Kolding zoo”.

- Er du gravid?, spørger Anne traditionen tro og tilføjer en tigeremoji og en smiley, der skraldgriner.

Det er ikke første gang, Mascha hylder sin nu afdøde veninde gennem 12 år.

- Anne. Skønne, dejlige, søde, sjove, kommanderende dame, hvor vil jeg savne dig. Det er så ubegribeligt og uretfærdigt, at du skulle forlade denne verden og dine dejlige børn alt, alt for tidligt. Du kæmpede så hårdt for Caroline og Louis, lød de kæ
- Anne. Skønne, dejlige, søde, sjove, kommanderende dame, hvor vil jeg savne dig. Det er så ubegribeligt og uretfærdigt, at du skulle forlade denne verden og dine dejlige børn alt, alt for tidligt. Du kæmpede så hårdt for Caroline og Louis, lød de kærlige ord fra Mascha Vang i forbindelse med Anne Bechs død.
 Foto: Martin Høien

Da hun i 2021 medvirkede i ”Vild med dans”, havde hun en særlig ring på, når hun sammen med Thomas Evers Poulsen gik på gulvet.

- Jeg var sammen med hende til det aller, allersidste. Jeg tog den (ringen, red.) på for første gang, da jeg skulle ud og sige farvel til Anne. Jeg holdt hende i hånden i fire timer, hvor jeg kiggede på hende og knugede den, har hun fortalt til TV 2.

Anne Bech var tidligere danser, og Mascha er ikke i tvivl om, at Anne ville have være begejstret for, at Mascha takkede ja til at være med i det populære danseprogram.

- Lige siden jeg kom med i 'Vild med dans', har det været min store drøm at stå herinde og ære min veninde. Jeg ved, at hun ville elske det og være så stolt. Jeg synes, det var en fantastisk oplevelse, og så rørende at få lov danse for hende. Og med hende, føler jeg, sagde hun efter det store ”Vild med dans knækker cancer”-show i Det Kongelige Teater.

Anne Bech blev 43 år og efterlod sig børnene Caroline og Louis.

Sponsoreret indhold