Kendte7. februar 2020

Mascha Vang er kommet til skade på skiferie

Bloggeren Mashca Vang har været ude for et uheld på sin skiferie, selv om hun har gjort flere ting, for at hun ikke skulle komme til skade
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190717_dm_mascha_vang_40_ar_005.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Lige nu er Mascha Vang søgt sydpå for at stå på ski, ligesom mange andre danskere gør det i disse uger.

Man kan nærmest ikke sige skifere uden også at sige brækkede knogler og forvredede led.

Det har Danmarks mest kendte blogger heller ikke været forskånet for, selv om hun har gjort en række ting for ikke at komme til skade i sneen.

- Damerne på turen står på snowboard, så planen har hele tiden været, at det skulle jeg også lære. Jeg har altid været lidt bange for at vride mine knæ på alm. ski, og det hæmmer mig lidt, fordi jeg ikke gider rende rundt og være skadet i flere måneder og ikke kunne træne pga. en ferie. Det har jeg nemlig prøvet før, skriver Mascha på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet...

Selv om Mascha nu rider ned ad pisterne på ét bræt i stedet for to, så er det stadig lykkedes tv-kendissen at komme til skade på sin skiferie.

- Det gik sgu godt, det gjorde det, jeg har fået så meget ros fra mine coaches, og det føles også bare rigtigt. Da vi så kom ned fra den laaaange blå pist, hvor jeg fik lært en masse, så satte jeg mig ned for at tage boardet af udenfor hotellet… og vred min albue. For pokker det gjorde ondt, og den hævede, blev blå og jeg kunne ikke sove for smerter. Første dag, helt ærligt, og det var ikke engang et cool styrt, nærmere et ret ynkeligt bump, beklager Mascha sig.

I stedet for at bruge tiden på fadøl og lækre tricks på snowboard har Mascha i stedet måtte tage til takke med hospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Jeg har været ved lægen og fået den røntgenfotograferet, og han sagde, jeg skulle tage videre på et andet hospital og få det fotograferet der også. Men altså… Så blev det mørkt, jeg fik nogle gode piller og en forbinding på, en GT, og nu er det som om det går lidt bedre. Ser altså lige tiden an til i morgen, for det er også ærgerligt at bruge en dag på, selvom det også er ærgerligt at jeg ikke kommer på pisten.

Med på skiferien er datteren Hollie Nolia og Mashcas kæreste Troels Krohn Dehli. Selv om den 40-årige blogger har albuen bundet ind, skriver hun, at hun håber på at komme op på brættet igen snart.

Sponsoreret indhold