Mascha i lejlighedsmareridt: Nu er der nyt

Foto: Kaspar Wenstrup

Mascha Vang kan ånde lettet op, efter en fremmed mand havde taget adresse i hendes lejlighed i København.

I dag kom der nemlig gode nyheder i indbakken. Det skriver hun på sin blog

- Jeg er så glad og lettet, for der er lige tikket mails ind, både fra Københavns Kommune, min advokat og mægler, hvor der så fint står at Folkeregistret beklager meget den gene og uro det har forvoldt mig, at manden nu er fjernet fra adressen og bopælspligten er slettet, skriver Mascha Vang på bloggen.

Det var tidligere på ugen, at Mascha afslørede, at der var kommet grus i maskineriet i forhold til hendes nye lejlighed.

- Jeg har fået en mail af min advokat, om at bopælspligten er trådt i kraft, da en person har taget adresse i min lejlighed. Personen er naturligvis ikke mig selv, for hele idéen med at købe denne lejlighed er, at man ikke må have adresse her, skrev Mascha i et blogindlæg og fortsatte:

- Så snart en person har haft adresse her, så er der bopælspligt, og jeg vil derfor ikke kunne eje den og benytte den, som jeg vil, da jeg har hus i Kolding, hvor jeg bor og har adresse. Det er jo det, det hele handler om, med den lejligheden her.

Artiklen fortsætter efter billedet

Mascha Vang og kæresten Troels kan nu begynde at gøre lejligheden klar til beboelse. (Foto: Aller Media)

Efter der er kommet styr på sagerne, kan Mascha nu endelig glæde sig over, at hun kan handle ind til lejligheden.

- NU skal der handles møbler, håndklæder (brugte seriøst køkkenrulle i går!), service og ALT til lejligheden, uden at være bange for at skulle rykke ud igen, skriver hun på bloggen.

Det er to måneder siden, at det kom det frem, at bloggeren havde betalt 4,7 millioner kroner for en lejlighed i det indre København.

Mascha vil dog fortsat bo i Kolding med kæresten Troels Krohn-Dehli.

Lejligheden skal hun bruge, når hun skal arbejde eller til arrangementer i hovedstaden. På den måde er hun fri for at bo på hotel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close