Mascha frygtede omdans til det sidste: Gemmer hemmeligt trick i kjolen

Det var en tydelig presset Mascha, der fredag aften under ”Vild med dans” allerførste afgørelse trippende stod og ventede.

Hun og partner Thomas Evers Poulsens navne var de sidste i den såkaldte "dødsbanan" til at blive råbt op.

Som det sidste par, der fik tilstrækkeligt med sms-stemmer til at smutte uden om en omdans, måtte de svede i alt for mange langtrukne sekunder – på trods af flotte karakterer fra dommerne.

- Det var modbydeligt, jeg kampsveder, lyder det fra bloggeren, da SE og HØR fanger hende efter quicksteppen med Thomas.

- Det var det virkelig. Jeg havde så ondt i min mave, og vidste slet ikke, hvordan jeg skulle reagere.

- Du sagde til mig: ”Hvis vi skal i omdans, så tisser jeg på gulvet”, afbryder den erfarne partner Thomas Evers, før de begge bryder ud i grin.

Men iværksætteren med de store dansedrømme har et hemmeligt værktøj.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Lettelse og lykke! Mascha og Thomas sneg sig uden om omsdansen (Foto: Jesper Sunesen)

Skulle Mascha og Thomas vælte ud i endnu en fodfejl eller lidt for lang tid i den frygtede ”dødsbanan”, så finder den 42-årige blogger og tv-personlighed nemlig styrke i sin mookait, der er syet ind i en lille pose i hendes kjole.

- Jeg har en lille sten på mig. En mookait, som skal give mig styrke og det dér ”ekstra skub”, fortæller Mascha, som også bar stenen under sin første cha cha cha i forrige.

Én sten er nok, tak

SE og HØR fik helt eksklusivt lov til at se det lykkebringende vedhæng, som gemte sig bag Maschas flotte fjerskørt.

Artiklen fortsætter under billedet: 

I en lille pose, syet ind i kjolen, ligger Maschas lille hemmelighed, der skal få urkraften frem i hende. (Foto: SE og HØR)

- Så der er ikke planer om at bære måske to næste gang, nu da den har en så god effekt, spørger SE og HØR, før Thomas Evers Poulsen med imponerende 16 års ”Vild med dans”-erfaring næsten vælter bagover.

- Det tror jeg ikke, vi skal ud i, griner han.

Efter den nervepirrende afslutning på sæsonens anden dans aftalte bloggeren og hendes partner, at der godt måtte blive plads til ét enkelt glas champagne, før de skal tilbage i træningslokalet.

Næste fredag skal Mascha nemlig styre nerverne til en langsom, sensuel rumba.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close