Kendte 28. maj 2020

Mary-Kate Olsen skrider fra manden: Ekskonen flytter ind

Det er ikke længe siden, at barneskuespilleren Mary-Kate Olsen afslørede, at hun ville skilles fra gemalen Pierre Olivier Sarkozy. Nu viser det sig desuden, at hans ekskone er flyttet ind
(Foto: MEGA)

Efter knap fem års ægteskab har skuespilleren og designeren Mary-Kate Olsen, 33, valgt at forlade sin 17 år ældre ægtemand Pierre Olivier Sarkozy.

Rygter lyder på, at parret allerede gik fra hinanden tilbage i april, men grundet den verserende coronapandemi, hvor flere dele af verden stadig er under lockdown, har det ikke været muligt at søge om skilsmisse.

Det afholdt dog ikke den ene halvdel af tvillingeduoen fra at flytte fra både hus og mand.

Men det var dog ikke, fordi Sarkozy skulle være helt alene i det parrets fælles hjem.

Han havde nemlig inviteret både ekskonen, sine to børn samt sin egen mor til at bo i huset i Bridgehampton, New York sammen med ham for en stund.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Umiddelbart handlede det for Pierre Olivier Sarkozy om, at han ønskede at hans familie skulle være i sikkerhed, mens den smitsomme coronavirus for alvor var i udbrud.

Det skriver amerikanske Page Six.

Men det var altså angiveligt mere end den smukke barnestjerne kunne holde til:

- Selv om Mary-Kate elsker hans børn, så var det i overkanten at have hans ekskone boende under pandemien, fortæller en kilde angiveligt ifølge mediet.

For få dage siden kom dele af sandheden bag parrets brud frem.

Det tyder nemlig på, at det blandt andet er Mary-Kates ønske om børn, der har fået hende til at forlade sin mand.

Og fordi Pierre Olivier Sarkozy i forvejen har to voksne børn sammen med sin ekskone, ønsker han således ikke at udvide familien yderligere.

Sponsoreret indhold