Kendte18. juni 2020

Mark Ruffalo i vild forvandling: Tog 500 pushups om dagen

Den 52-årige skuespiller Mark Ruffalo måtte klare en vanvittig diæt og vild træning for at gøre klar til at spille begge identiske tvillinger i HBO-serien ”I Know This Much Is True”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khphotos777485.jpg
 Foto: MEGA

Skuespillere bliver ofte udsat for sindssyge træningsperioder og nogle gange sygelige diæter, når de skal gøre klar til roller i film og serier.

Den 52-årige Mark Ruffalo er derfor heller ingen undtagelse, og han måtte gennemgå et vildt vægttab og derefter vægtøgning for at spille begge af de to identiske tvillinger i den nye HBO-serie ”I Know This Much Is True”.

For selvom det skal være to identiske tvillinger, så er der alligevel en forskel, der er stor at spotte i serien – nemlig vægten.

For at kunne spille den mere undervægtige Dominick Birdsey kontra den mere velformede Thomas Birdsey, måtte han nemlig starte med at smide godt 10 kilo for derefter at tage dem på igen og mere til.

Det skriver HollywoodLife.

https://imgix.seoghoer.dk/mark_ruffalo.jpg
 Foto: HBO

Her er det tydeligt at se, hvilken forskel der er på rollen som Thomas (tv.) og Dominick (th.). Foto: HBO

Kun 1.000 kalorier om dagen

For at komme ned på det helt rette tal på badevægten, så måtte skuespilleren på en streng diæt, hvor han kun var tilladt at spise så lidt som 1.000 kalorier om dagen.

- Du kunne sagtens sige, at han altid var en smule hangry. Han spiste en æggehvide til morgenmad og sultede. Han kunne først spise igen tre timer senere, og så var det kun granola bar på 120 kalorier, som han måtte få eller noget i den stil. Men det skabte denne her fyr Dominick, som bare var tynd og aggressiv, fortalte instruktøren bag serien om Mark, Derek Cianfrance til The Wrap.

Men det var ikke kun maden, som skuespilleren systematisk skulle kontrollere hver dag.

Han tog også i omegnen af 500 pushups om dagen – også indimellem optagelserne, for instruktøren mente, hans mangel på luft og åndedrætsbesvær kun gjorde ham stærkere i rollen som Dominick.

https://imgix.seoghoer.dk/810498_4825442_7952x5304-min.jpg
 Foto: HBO

- Jeg vidste, det ville blive svært at spille to roller på én gang, og det at skulle spille en, der har mentale problemer og er så syg, det ville blive en udfordring, fortæller Mark Ruffalo i et interview med HBO.

Miniserien, der er baseret på bestseller romanen af samme navn, portrætterer livet af den paranoide og skizofrene Thomas og hans bror Dominick.

”I Know This Much Is True” kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold