Kendte12. august 2022

Marilyn Manson vækker opsigt med uigenkendeligt billede

Mens anklagerne svirrer, er den 53-årige rockstjerne blevet set på en gåtur i offentligheden sammen med hans kone - og flere mener, han er uigenkendelig
Marilyn Manson
Marilyn Manson er netop blevet spottet under en "sjælden" gåtur i Hollywood.
 Foto: Gica Sann/Backgrid/Ritzau Scanpix/MEGA

Man kan vist roligt sige, at den amerikanske rocksanger Marilyn Manson har gennemgået lidt af en forandring de seneste år.

Alligevel blev det dog for alvor slået fast, da han onsdag aften blev set sammen med hans nuværende kone, Lindsay Usich, eftersom flere mener, rockstjernen nærmest så uigenkendelig ud.

Det skriver Daily Mail.

På gåturen, som fandt sted i Hollywood, er den 53-årige rockstjerne, der i øjeblikket står over for en retssag, iført et helt sort outfit, bestående af en lang frakke, en t-shirt, et par baggy bukser og et par læderstøvler.

Herudover er hans hår slikket tilbage, og signatur-makeuppen er ikke nær så tydelig, som den de fleste formentlig vil forbinde ham med.

Artiklen fortsætter under billedet:

Marilyn Manson
Onsdag kom parret gående i Hollywood.
 Foto: Ritzau Scanpix

Marilyn Manson står i øjeblikket over for en retssag fra tre kvinder, Game of Thrones-skuespillerinden Esmé Bianco, modellen Ashley Morgan Smithine og Jane Doe.

Han har desuden sagsøgt sin eksæreste Evan Rachel Wood for æreskrænkelse, efter hun anklagede ham for voldtægt og misbrug i løbet af deres forhold.

Sponsoreret indhold