Kendte19. april 2022

Marie Plum: Ikke smertefuldt at føde

Mattias Hundebøll er netop blevet far – og nu sætter den nybagte mor til tre, Marie Plum, ord på, hvordan det egentlig føles at føde.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad er mest smertefuldt: At føde eller at blive sparket i nosserne?

Det er et klassisk spørgsmål, som det er svært at svare på, da det som bekendt er uhyre sjældent, at man som menneske oplever at prøve begge dele.

Men nu kommer vi måske nærmere svaret. I hvert fald sætter Marie Plum, der netop har gjort tv-darlingen Mattias Hundebøll til far for tredje gang, nu ord på, hvor ondt det gør at føde.

Eller måske nærmere hvorvidt.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/gravid_8_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mattias Hundebøll og Marie Plum. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Ifølge Marie Plum er det nærmeste, hun kommer på en beskrivelse af, hvordan det føles at føde, nemlig nedenstående, som Mattias Hundebøll deler i sin story på Instagram:

– Jeg vil ikke kalde det smertefuldt at føde, men mere som en indre vulkan. Et jordskælv gennem kroppen af urkræfter, fortæller Marie Plum og tilsætter beskrivelsen tre emojis:

En tornado, en meteor og et bål.

Lod vente på sig

– Soleima er landet, og hun er helt perfekt, skriver Mattias Hundebøll i det opslag, hvor han annoncerer ankomsten af den lille ny.

Han har også på Instagram fortalt, at han og resten af familien har måttet væbne sig med tålmodighed.

– Ifølge Maries jordemoder så kan der gå alt mellem et døgn og ti døgn, før hun føder, skrev tv-værten i sin story, dagen før han altså kunne fortælle, at Soleima nu er ankommet.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold