Kendte 8. januar

Maria Shriver forgyldes: Scorer Arnolds dollars

Schwarzenegger er endelig skilt efter 10 års kamp, der forgylder ekskonen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter 10 års kamp er skilsmissen mellem Arnold Schwarzenegger, 74, og Maria Shriver, 66, endelig forbi, og nu kan bøffens ekskone se tilbage på nogle ægteskabelige år, der har været særdeles indbringende.

I 25 år var de gift, inden Schwarzeneggers affære med rengøringsdamen Mildred Baena blev afsløret, og i forbindelse med skilsmissen fik Maria ifølge amerikansk presse tilkendt halvdelen af skuespillerens formue.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

I 25 år holdt ægteskabet, der senere viste sig at være særdeles lukrativt for Maria Shriver, 66. (Foto: MEGA)

Det betyder, at hun kan stikke 1.312.500.000 kroner i lommen, hvilket betyder, at hun hvert år tjente 25,5 millioner kroner, hvilket igen svarer til en svimlende dagløn på 143.835 kroner for hver dag, hun var gift med Arnold.

Taget med bukserne nede

Maria Shriver anmodede om skilsmisse, da hun opdagede, at hendes mand havde en affære med rengøringsdamen, og at han i al hemmelighed var blevet far til i dag 24-årige Joseph Baena.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Hver eneste dag tjente Maria 143.835 kroner på at være gift med Arnold Schwarzenegger, 74. (Foto: MEGA)

Shriver undrede sig over lighederne mellem Arnold og Joseph og begyndte at udspørge rengøringsdamen, der i 2011 endte med at afsløre hemmeligheden til en journalist.

Derefter krævede Maria skilsmissen fra verdens bedst kendte bodybuilder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

I dag cykler Arnold rundt i fuld offentlighed med sønnen Joseph Baena, som han har efter affæren med sin rengøringsdame. (Foto: MEGA)

Maria og Arnold har fire børn sammen, og efter at de gik fra hinanden, er Schwarzenegger i fuld offentlighed begyndt at se sønnen, han har med rengøringsdamen.

Sponsoreret indhold