Kendte22. september 2023

Maria Fantino i ”Kender du typen”: En ting har kæresten forbudt hende

Den kommende ”X Factor”-værts kæreste har forbudt Maria Fantino én ting. Ellers vil det nemlig tage overhånd
Selv om Maria Fantino snart er at finde på TV2, er hun ikke færdig med at være på skærmen på nabokanalen. 
Selv om Maria Fantino snart er at finde på TV2, er hun ikke færdig med at være på skærmen på nabokanalen.
 Foto: Hanne Juul

I det nyeste afsnit af ”Kender du typen” er holdet taget til Nørrebro, hvor de skal gætte sig frem til, hvem der tager daglige kosttilskud, strikker og syer og går til italiensk i sin fritid.

Hvis du har læst rubrikken, så har du måske fundet ud af, hvem det var, de var på besøg hos. Nemlig tidligere ”Curlingklubben”-vært og kommende ”X Factor”-vært Maria Fantino.

Noget af det, der mødte de to eksperter, da de kom ind i stuen, var store imponerende planter.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-21/dr-0738399.jpg
En af Fantinos imponerende planter ses i baggrunden af dette billede. Men i programmet bliver der vist planter, der er endnu større end det.
 Foto: DR/ Kim Næser

Det viser sig nemlig, at Fantino har enormt grønne fingre. Faktisk er de så grønne, at hendes kæreste har forbudt hende at udvide planteimperiet.

– Der er blevet lavet et omplantningsforbud af kæresten, fortæller værten Tobias Hansen, da den ene livsstilsekspert Jacob Mouritzen er meget imponeret over en stor stueplante, som Maria fik som spæd plante og så selv har omplantet tre gange.

Vil du gerne af Fantinos hjem og for eksempel finde ud af, hvorfor hun hvert år tager til tarteletfestival kan du se gårdagens program af ”Kender du typen” ved at klikke lige her.

Sponsoreret indhold