Margot Robbie siger stop: Færdig med sociale medier

Foto: MEGA

"Once Upon a Time in Hollywood"-stjernen Margot Robbie tager sig en lille pause. Ikke fra skuespillet, men fra de sociale medier. 

Det meddeler den 30-årige Hollywood-darling over for sine fans med sit seneste Instagram-opslag. 

- Hopper af sociale medier i en lille periode, skriver hun til sit opslag, der er et billede, som fejrer premieren på Oscar-filmen "Promising Young Woman". 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Margot meddeler dog, at hvis man er helt hungrende efter hende, så kan man fortsætte med at følge hendes projekter via hendes eget produktionsselskab, som hun stiftede tilbage i 2014.

- Tjek Luckychap Entertainment ud, hvis du er interesseret i, hvad vi har gang. Ellers ciao for nu. 

Margot Robbie afslører ikke, hvad der har fået hende til at tage en SoMe-pause, men eftersom hun for tiden er i fuld gang med indspilningerne til den kommende film "Babylon", er der god sandsynlighed for, at det er årsagen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Margot Robbie har tidligere spillet sammen med Brad Pitt (tv.) i Tarantino-filmen "Once Upon a Time in Hollywood" (2019), og snart kan skuespillerduoen igen ses på det store lærred sammen. (Foto: MEGA)

"Babylon" instrueres af den prisvindende instruktør Damien Chazelle, der i 2017 vandt en Oscar for bedste instruktør for filmen "Lala Land". 

I den kommende "Babylon"-film, der forventes at få premiere i begyndelsen af 2023, medvirker også Margot Robbies "Once Upon a Time"-kollega Brad Pitt, Samara Weaving ("Three Billboards Outside Ebbing, Missouri") og Max Minghella ("Handmaid's Tale")

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close