Kendte1. oktober 2022

Marc måtte forlade “Den store bagedyst” på grund af sygdom

Marc Kjær Nielsen måtte udgå af “Den store bagedyst”, efter han blev ramt af corona. Og det var ikke første gang i hans bagedysteventyr, den verdensomspændende virus kom i vejen
Det blev kun til et enkelt afsnit for Marc Kjær Nielsen.
Det blev kun til et enkelt afsnit for Marc Kjær Nielsen.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Når andet afsnit af DRs ruller over skærmen, vil det være et tomt køkken. For Lyngbydrengen Marc måtte stoppe som deltager i programmet, efter han blev ramt af corona.

– Jeg var meget syg, da jeg måtte udgå. Så det var lidt svært at være i, og jeg var mega ked af det, fortæller Marc til SE og HØR.

Den 33-årige tatovør følte ikke, at han var afklaret med det, da rejsen stoppede tidligere end forventet.

– Det var som om, det hele blev hevet væk under fødderne på mig, desværre.

Efterhånden har Marc accepteret, at det var sådan, det gik og skuffelsen har lagt sig. Han fortæller, han har lært, man ikke altid er herre over, hvad der sker.

Ikke første gang

Den tussede deltager afslører også til SE og HØR, at det ikke er første gang at corona gjorde hans bagedyst-eventyr mere besværligt.

For da han tidligere på året blev kaldt til casting, var han også sygdomsramt, hvilket gjorde, at han faktisk ikke kunne være med.

Artiklen fortsætter efter opslaget ...

Selvom han ikke kom langt i bagedysten, udelukker Marc ikke, at han gerne vil lave mere tv. 
Selvom han ikke kom langt i bagedysten, udelukker Marc ikke, at han gerne vil lave mere tv.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Der blev dog fikset nogle ting, så Marc kunne komme til den jyske casting i stedet og dermed kvalificere sig til programmet alligevel. Det viste sig nemlig, at castingen i Aarhus også var sygdomsramt, så de var kun tre, der var med, fortæller Marc.

Men selv om sygdommen i første gang ikke kunne få bugt med Marc, så var anden gang med virussen nok til, at han måtte kapitulere.

– Så det var rigtig fedt, fortæller en ironisk.

Sponsoreret indhold