Kendte18. april 2023

Marc Johnson skal giftes: Friede i Billund Lufthavn

"Det passer"-rapperen gik sidste sommer på knæ på sit højreben i et yderst veltilrettelagt frieri i den jyske lufthavn
Musiker Marc Johnson skal giftes med sit livs kærlighed, Zyta Victoria. 
Musiker Marc Johnson skal giftes med sit livs kærlighed, Zyta Victoria.
 Foto: Ritzau Scanpix

Kirkeklokkerne ringer for Marc Johnson.

Det afslører han i denne uges udgave af ”Hjerteflimmer for voksne”, hvor han fortæller, at han er lykkeligt forlovet.

”Kig forbi”-rapperen fortæller en Hollywood-værdig fortælling om parrets allerførste møde, som foregik i Billund Lufthavn.

Forud for mødet i lufthavnen, havde de skrevet sammen et stykke tid, og da Zyta Victoria, som er navnet på Johnsons udkårne, var på ferie med sin veninde, tilbød Johnson at hente hende, når hun landede i Danmark.

- Da hun får øje på mig, smider hun sin taske og løber hen til mig, hopper op, benene rundt om mig, og så kysser hun mig. Det er så første gang, vi mødte hinanden fysisk.

Det slog mildt sagt gnister mellem dem, og de tog direkte fra lufthavnen ud på deres første date.

- Det var helt sådan filmagtigt. Så tog vi hjem til mig, og så varede første date syv dage hjemme hos mig. Og så varede anden date syv dage hjemme ved hende bagefter, fortæller Johnson, som har været helt uadskillelig lige siden.

Historien er dog langt fra slut endnu.

Halvandet år senere, da den aarhusfødte musiker befandt sig på hospitalet i Baton Rouge i Louisiana, gjorde han status over tilværelsen og spurgte sig selv:

- ”Prøv at høre her, Marc. ”Kig forbi” kom ud i 2006, du er ikke ung mere. Så hvad er det egentlig, der betyder noget for dig?”

Han kom hurtigt frem til, at det var Zyta, og derfor gik turen til juveleren for at finde den perfekte forlovelsesring.

Han bad hende hente ham i Billund Lufthavn, hvor han som tidligere nævnt også hentede hende halvandet år forinden under deres første rigtige møde.

- Jeg sender jeg en rigtig slesk sms, hvor jeg skriver ”Hey skat, jeg har lige overført lidt penge, så du kan få lavet negle og hår, hvis vi nu tager ud at spise efter jeg er kommet hjem.

- Og det er jo, fordi jeg ved, at hvis hun skal forloves, så skal hun ikke komme og hår og negle ikke er lavet, for så vil hun blive sur på mig, siger han og griner.

Som en ekstra overraskelse havde han booket en fotograf til at komme i lufthavnen og forevige det øjeblik, hvor han gik på knæ. Derudover allierede han sig med to unge medpassagerer, der sørgede for levende billeder.

- Lang historie kort, så kommer jeg ud af flyet, og jeg frier til hende. Og når jeg går ned på knæ ude i Billund Lufthavn, så siger hun ”Ej, stop dig selv”, fortæller han og griner.

- Hun fik et kæmpe chok, men hun sagde ja, og hun var glad.

På Zytas Instagram-profil fremgår det, at frieriet fandt sted 27. juli sidste år, og hun deler også en video af det øjeblik, Johnson går på knæ.

Parret er endnu ikke blevet gift, men de ved lige, hvordan brylluppet skal løbe af stablen. Det bliver således en lille ceremoni, og så bruger de i stedet penge på to lange bryllupsrejser.

- Så planen er at blive gift og så skride ud i lufthavnen og være væk i en måned, tage hjem igen og have lidt dagligdag, og så skride igen i en måned, når det er blevet vinter, fortæller Johnson.

Det bliver dog ikke bryllupsrejser i luksusklassen, for hele meningen med de to ture er at lære hinanden at kende i pressede situationer, så de er klar til søvnløse nætter, når parret stifter familie, forklarer han.

Sponsoreret indhold