Kendte 14. maj

Marc Anthony forlovet med 30 år yngre “Miss Universe”-stjerne

Jennifer Lopez’ eksmand træder i samme fodspor som hende, efter han for nylig faldt ned på knæ og friede til den 30 år yngre model Nadia Ferreira
Foto: Instagram

Om den 53-årige sanger Marc Anthony lod sig inspirere af sin ekskone, Jennifer Lopez, da hun i starten af april kunne bekræfte, at hun var blevet forlovet, vides ikke.

Men uanset hvad kunne han og kæresten, den 23-årige model “Miss Universe”-deltager Nadia Ferreia, i hvert fald torsdag meddele, at de to er blevet forlovet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Marc Anthony og Nadia Ferreira. Foto: Instagram

Det skriver Mirror, mens modellen selv ligeledes kunne dele de glædelige nyheder på sin story.

På billedet ses hendes massive forlovelsesring, mens det også er tydeligt, hvordan Marc Anthony har en stor, sort klat af en tatovering på sin egen ringfinger.

Her stod der nemlig førhen “JLM” for Jennifer Lopez og Marc.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Det er tydeligt, at det ikke er en lille ring, som Marc Anthony har friet til kæresten med. Foto: Instagram

Forlovelsen sker blot to måneder efter, at de to valgte at dele deres romance med verden ved at bekræfte deres forhold på Instagram.

Men hverken Marc Anthony eller hans kommende hustru har endnu sat flere ord på det kommende bryllup.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marc selv har da også prøvet det et par gange, efter han fra 2000 til 2004 var gift med Dayanara Torres. De to fik sammen sønnerne Christian Anthony Muñiz og Ryan Anthony Muñiz.

Kort tid efter skilsmissen lod han sig gifte på ny – denne gang med Jennifer Lopez. Sammen fik de tvillingerne Emme og Max. Parret søgte om skilsmisse i 2011, men de blev først officielt skilt i 2014.

Samme år giftede han sig med Shannon De Lima – de to blev skilt igen i 2017.

Udover sine fire børn med to af sine ekskoner, så har han ligeledes to børn med ekskæresten, Debbie Rosado. En datter ved navn Arianna Muñiz, der kom til verden i 1994, mens de ligeledes adopterede sønnen Chase kort tid efter.

De to var sammen fra 1990 til 1996.

Sponsoreret indhold